Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Doják ze skutečného života: Hasič konejší malou holčičku v náručí, její máma nabourala s autem

Autor: shp - 
5. června 2018
20:40

Tohle není žádný hollywoodský doják, tohle je příběh ze skutečného života. Milý konec mělo neštěstí ve městě Chattanooga ve státě Tennessee. Těhotná maminka se třemi dcerkami se tam vybourala v autě. Naštěstí byl poblíž kapitán hasičů Chris Blazek, který přispěchal na pomoc.

Blazek byl unavený a vyčerpaný poté, co zasahoval u požáru rodinného domku. Jenže vtom přišla zpráva o havárii automobilu na dálnici 58, která se nachází poblíž. Požárník neváhal ani minutu a vydal se na pomoc.

Na místě nalezl se svými kolegy vystrašenou těhotnou maminku se třemi dcerkami na zadním sedadle. Bylo jim od čtyř měsíců do sedmi let. „Matka byla hysterická, protože měla bolesti břicha a zad,“ vzpomíná Blazek.

Obě starší holčičky byly v pořádku, ale miminko také hystericky vřeštělo. Vzal jsem ji proto z její sedačky a udělal rychlou prohlídku, jestli je v pořádku,“ vypráví kapitán hasičů. Holčička nebyla zraněná a v mužném náručí se jí líbilo.

Rychle si položila hlavičku na moje rameno. Krátce poté, co jsem si uvědomil, že mí lidé mají vše pod kontrolou, jsem se rozhodl, že si sednu a odpočinu si se svou novou kamarádkou. Ona ihned usnula v mém náručí,“ dodal Blazek.

Hasič se věnoval holčičce do doby, než na místo přijeli další příbuzní. Fotka Blazeka obletěla svět a lidí jsou jí dojatí. „Za všechny hasiče, o tomhle to je,“ okomentoval ji hrdinný hasič. Je to prostě kníratý frajer.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi