Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Polská sekretářka šokuje svět: Své ochlupení vystavila na odiv

Autor: ana - 
28. února 2018
21:43

Ženy jsou chlupaté! S tímto mottem vyšla na světlo světa mladá polská sekretářka Sonia Cytrowska (28), která na svém Instagramu publikuje fotky, na kterých veřejně vystavuje své ochlupení. Už jí nebavilo trávit hodiny ve sprše a holit se.

„Každý týden jsem trávila tři hodiny ve sprše, abych na sobě neměla nikde ani chloupek. Tomu je konec,“ řekla světu Sonia z Gdyně. Manžel ze začátku pro její novou image neměl pochopení. Po roce už mu to tolik nevadí.

Když mi bylo dvanáct, viděla jsem všude v časopisech, v televizi a kolem sebe, že ženy musí své ochlupení skrývat, že to je něco, co se nesmí tolerovat a tak jsem tlaku samozřejmě podlehla také,“ řekla Sonia.

Rok bez žiletek

Před rokem se rozhodla, že chce okolí a i ostatní ženy přesvědčit, že přirozený vzhled není nikterak ohavný. Přišla do koupelny a vyhodila všechny žiletky. Roční sága neholení započala. Od té doby plní svůj účet na Instagramu obrázky svého přirozeného vzhledu.

Žádný boj se neobejde bez dvou táborů. Na jedné straně lidé její snahu obdivují, na straně druhé schytává kritiku a slova o nechutnosti se jen množí. „Od té doby, co fotky zveřejňuji, se jen utvrzuji v kráse svého vzhledu.“

Šokovaný manžel

Manžel by zpočátku velmi šokovaný. „Musela jsem mu vysvětlit, co pro mne znamená být volná, nezávislá. Po roce si ani nevšímá, že je něco jinak,“ doplňuje ochlupená bojovnice za ženská práva.

„Doufám, že můj Instagram dodá i dalším ženám odvahu. Schválně jestli ony samy někdy zažily den, kdy se se svým tělem cítily v bezpečí a krásně. Já to zažívám každý den.“

Lasmamlas Losmoulos ( 27. května 2021 05:23 )

Ony jí rostou chlupy? No to se ještě žádný ženský nikdy předtím nestalo! Ženský jsou přece všechny úplně holý! Že ona je mimozemšťan?

Bože, vy jste ale spolek mužských údů!

salto ( 1. března 2018 08:08 )

Chlupatou, chlupatou tu já mám nejradši...

yokky ( 28. února 2018 23:18 )

kde je chlup,tam je chut.......😋😫😫😫

Dannero ( 28. února 2018 23:16 )

V dobách mého raného mládí to bylo úplně normální a nikdo se nad tím ani nepozastavil, ale teď to pobuřuje půl světa. Myslím že všechno je o kontrastu a i když nesnáším na ženách bobry a knírky tak tohle působí hodně sebevědomě, žádná vychrtlá oškubaná slepice od Victoria's Secret.

yokky ( 28. února 2018 23:14 )

Zobrazit celou diskusi