Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Milenci, kteří dráždili internet svým sexem, se rozešli: Fetoval jsem 5 dnů v týdnu, přiznal umělec

Autor: els - 
13. května 2017
10:41

Australští umělci Sally Mustang a Mitch Gobel, kteří žili velmi pestrý život na Instagramu, se rozešli. Oznámila to Sally na svém profilu. Mitch v zápětí prozradil, že měl problémy s alkoholem a drogami. Není však jasné, jestli tato skutečnost nějak ovlivnila jejich vztah.

„Pokud něco miluješ, nech to jít… Pokud se to k tobě vrátí, je to tvé,“ připsala umělkyně ke své smutné fotce. Dvěma fotkami, tak Sally oznámila svým 274 tisícům fanoušků, že její vztah s Mitchem končí.

Není divu, že se na Instagramu pochlubila i tak zásadní informaci. Pár se na sociální síti proslavil především tím, že sdílel podrobnosti ze svého milostného a především sexuálního vztahu.

„Dáváme si s Mitchem na chvíli pauzu. Nemá to co dělat s tím, že bychom jeden druhého nemilovali, ale spíše s tím, co je správné a co špatní pro nás pro oba,“ napsala Sally dál.

„Jsem velmi pyšná na náš vztah. Byl krásný a kreativní.“ Ze Salliných slov čiší pozitivita a láska, i když je jistě velmi zoufalá. „Samozřejmě, že jsem rozrušená. Mé srdce bolí a často jsem zmatená. Je to pravděpodobně ta nejtěžší věc, se kterou jsem se musela vyrovnat,“ stálo v Sallině statusu.

Mitch vylil své bolavé srdce deníku Daily Mail Australia. „Každý den budu vzpomínat na život, který jsme sdíleli, a jen těžko můžu vyjádřit, jak moc mi chybí. Myšlenky na něj mi do očí vhání slzy. Nevím, jestli budu někdy ještě schopen milovat. Život byl tak nádherný – dokonale nedokonalý,“ prozradil Mitch.

Na sociální síti se pak otevřel ještě víc a přiznal svou temnou minulost. V 15 letech začal pít alkohol a v 19 již zkusil drogy. Nejtěžší období pak prožíval, když mu bylo 24. To zvládl i 4-5 dni v kuse fetovat. Po zbytek týdne pak proležel v posteli, aby se zotavil. Když se tak stalo, začalo to celé nanovo.

„Byl jsem pouhým stínem člověka, naprosto k ničemu – žádné emoce, žádná energie, žádná láska,“ vysvětloval Mitch. Jestli však tato fakta sehrála nějakou roli při rozchodu není jasné. Ani jeden z páru se k něčemu takovému nevyjádřil.

 

renataren ( 13. května 2017 13:59 )

Umělec je člověk, který nechce pracovat a nazývá to uměním...

ivoadler ( 13. května 2017 13:34 )

Dva zpožděný hipísáci. Umělci? No jistě, proto jsou tak chorobně citliví.

Zobrazit celou diskusi