Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Narodila se dvojčata: Trpaslík a valibuk

Autor: bali - 
12. července 2011
19:41

Těhotná Britka, Pamela Sutherland (30) čekala dvojčata a měla velké obavy o to, aby je ostatní lidé rozeznali. Po narození ovšem bylo i jejímu manželovi jasné, že v rozeznávání nebude problém. Daisy vážila 3,4 kilo a menší Poppy pouze 2,4 kilo, jedná se o jeden z největších rozdílů mezi narozenými dvojčaty.

Pár, který už má jednoho syna Travise (3), věděl od začátku, že jedno z dvojčat bude větší. Lékaři ale nepředpokládali, že rozdíl bude až tak markantní. Těhotenství proběhlo hladce a děvčata přišla na svět v odstupu deseti minut.

„Nevěděli jsme, proč je Daisy o tolik větší než Poppy. Mysleli jsme, že rozdíl bude pár kilogramů,“ řekla Pamela.

Dvojčata v dobrém zdravotním stavu propustili hned druhý den i s matkou domu. Rozdíl ve velikosti zůstal i po několika měsících a tak příbuzní dvojčátka lehce rozeznají. „Obě mají chuť k jídlu, ale Poppy má co dohánět, jestli chtějí držet krok se sestrou,“ dodala Pamela.

panenka08 ( 13. července 2011 12:32 )

„Obě mají chuť k jídlu, ale Poppy má co dohánět, jestli chtějí držet krok se sestrou,“ dodala Pamela. Jestli CHTEJI.....Jak krasny a bohaty je nas Cesky Jazyk, ze? To uz musi byt schvalnost nebo redaktori nemaji cas a v rychlosti vzdycky neco sesmoli.Co dodat.

drahil ( 13. července 2011 00:21 )

Nevěděli jsme, proč je Daisy o tolik větší než Poppy. Mysleli jsme, že rozdíl bude pár kilogramů,“ řekla Pamela. Tak to je v pohodě, to je jen jedno kilo, když si mysleli, že bude větší... taky se jim to druhé mohlo narodit o 5 kilo těžší, když si mysleli, že to bude pár kilo...

horymarianske ( 12. července 2011 21:27 )

Koukám, že někdo bedlivě sleduje reakci čtenářů . Takže příště "bali" a ostatní, prosím, bez hrubek !!!

587587 ( 12. července 2011 21:21 )

Co chceš od redaktorů Plesku ? Ti jsou rádi, že trefili jednotky a nedali to třeba v litrech.

horymarianske ( 12. července 2011 21:12 )

Tak chybu v nadpise již opravili, tak ještě ty další !!!!

Zobrazit celou diskusi