Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zavražděná Monika: Svého vraha našla na facebooku!

Autor: cas.sk, mivr - 
29. července 2010
15:16

Aktualizováno: Slovenka Monika Šmidtová (†23), jejíž mrtvé tělo policisté našli v noci zakopané v lese, poznala svého údajného vraha přes Facebook! Na této sociální síti ji do středy hledali i její rodiče. Policisté dnes zatkli hlavního podezřelého Martina (19).

Kamarádi dívky vypověděli, že ji naposledy viděli nasedat do auta k mladému, neznámému muži, který se měl podle policie stát jejím vrahem.

Vyšetřovatelka z Trenčína z Moniččiny vraždy obvinila Martina (19) z Dolných Vesteníc. S děvčetem se podle policie střetl v páteční podvečer v Bánovcích nad Bebravou. Potom se podle vyjádření policie přepravili do obce Uhrovec, kde děvče druhý den uškrtil.

Mladou ženu potom naložil do kufru auta a odešel do obce Nitridy v okrese Prievidza, kde zavražděnou uložil do hrobu, který předtím sám vykopal. Obviněný je momentálně v policejní vazbě. Hrozí mu až dvacetileté odnětí svobody.

Výzva přes Facebook

"Měla šťastné období, dobrou práci. Získala byt a chystala se ho zařizovat, na což se velmi těšila," vyjádřila se dívčina matka, ještě když všichni doufali, že se Monika najde živá a zdravá, a dodala:

"V pátek, v den, kdy zmizela, se mě ptala, jaké symboly se hodí k žlutým obkladačkám. Říkala mi, že jeden pokoj bude mít broskvovou, kuchyň zelenou. I s námi, rodiči, měla pěkný vztah. Neměla důvod utíkat."

Rodiče dívky se nalogovali do jejího účtu na Facebooku, kde si všichni její přátelé mohli přečíst zoufalou výzvu:

"V noci z pátku na sobotu se ztratila naše 23letá dcera Monika Schmidtová, je to blond děvče, asi 150 cm vysoká. Naposledy byla sama viděná okolo 00.30h u Billy na sídlišti Dubnička v BN, a od té chvíle se o ní nic neví. Kdo můžete podat nějaké informace o jejím pohybu, smýšlení nebo místech, kam nejraději chodila a kde by se mohla zdržovat – volejte t. č. 158. Děkujeme."

Bohužel, jejich prosby nebyly vyslyšeny. Zavražděnou dceru už jim nikdo nevzkřísí.

Zdroj: Čas.sk

Katerina Kopic ( 12. srpna 2020 05:51 )

Ale pane kapitáne Minariku, kliiid..

romea ( 30. července 2010 09:56 )

Vrah odviedol políciu na miesto, priznal sa, to bolo v slovenských médiách, tak na tom určite niečo bude. Inak mi je úprimne ľúto všetkých tých mladých dievčat ktoré sa takto zoznamujú, veď sú mladí a majú toľko možností

zirafa ( 30. července 2010 09:39 )

gogo, můj milý, tobě ten příspěvek od odol přišel vtipnej?! mě opravdu ne... no, nevím, kdo na koho má tu alergii.....

zirafa ( 30. července 2010 09:36 )

gogo, o jakých urážkách mluvíš, chlape? a o jaký alergii? a jaké bláboly v tom článku máš na mysli? dík za odpovědi a přeju ti krásný den...

gogo ( 30. července 2010 06:31 )

Dost dobře nechápu jak se můžeš pohoršovat nad vulgarismy některých jiných diskutujících ...

Zobrazit celou diskusi