Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Číňanka (21): Chce vypadat jako Jessica Alba!

Číňanka (21): Chce vypadat jako Jessica Alba!
Číňanka (21): Chce vypadat jako Jessica Alba!  (Autor: AFP, Reuters)
Autor: jos - 
5. února 2010
19:19

Číňanka žijící v Šanghaji Siao-čching (21) touží vypadat jako hollywoodská herečka Jessica Alba. Podstoupí tedy sérii operací, které ji k tomu snad přiblíží.

Důvod jejího šíleného rozhodnutí? Její expřítel tuto herečku vždy zbožňoval a chtěl, aby se jí jeho milá podobala. Nakonec docházelo mezi nimi k hádkám a pár se rozešel.

Siao-čching nyní chce svého přítele zpět. "Přítel byl Albou doslova posedlý, všude po bytě měl její fotografie a její podobizna zdobila dokonce i pozadí jeho mobilního telefonu," uvedla Siao-čching.

Během společného vztahu si dělala Číňanka make-up stejně jako americká herečka a skoro vždy nosila blonďatou paruku, kterou jí její ex-přítel koupil jako vánoční dárek... Nakonec tlak nevydržela a s miláčkem se rozešla. Teď ho chce zpět.

"Nejdříve jsem byla po rozchodu velmi smutná. Po delší době mi moji přátelé začali říkat, že jsem úplně jiná a to v osobním i pracovním životě. Snažili se mi pomoci, ale nic nevycházelo. Proto jsem se rozhodla poslechnout jejich radu a podstoupit plastickou operaci, abych vypadala jako Alba. Došla jsem k tomu, že se pak ke mně přítel snad vrátí," uvedla Siao-čching

Plastické operace bude mít dokonce zdarma. Nemocnice ví, že žena, která se bude podobat Jesicce Albě, bude super reklamou.

anasyi ( 6. února 2010 14:20 )

tak ja se chci podobat Livii Klausove

jaaaa ( 5. února 2010 22:19 )

je opravdu nekonecna

Zobrazit celou diskusi