Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Topolánek: Jednička je Kalousek

„Já na to mám,“ myslí si možná premiér Mirek Topolánek. Otázkou ovšem je, na co vlastně má právo. Na to, aby používal vládní vozy s majáčky, či letadla k přesunům na pracovní setkání? Nebo aby se za peníze daňových poplatníků nechal vozit na nejrůznější sportovní klání?
„Já na to mám,“ myslí si možná premiér Mirek Topolánek. Otázkou ovšem je, na co vlastně má právo. Na to, aby používal vládní vozy s majáčky, či letadla k přesunům na pracovní setkání? Nebo aby se za peníze daňových poplatníků nechal vozit na nejrůznější sportovní klání?  (Autor: Foto pro Blesk – Aleš Krecl)
Autor: ČTK - 
30. srpna 2008
05:00

Premiér dokončil inspekci po resortech, při níž své ministry vesměs chválil a udělil jim v průměru známku dva 'plus'. Kdo ale ohodnotí Topolánka?

Když to novináři chtěli po ministru Cyrilu Svobodovi, odpovědi se vyhýbal. Topolánek mu pomohl a v narážce na svou aféru se zvednutým prostředníkem ve sněmovně řekl, že 'jedničkou je přece Kalousek'.

Vulgární gesto ve sněmovně totiž vysvětloval tak, že ukazoval ministru financí, že 'je jednička'. V dobré náladě pak Topolánek řekl, že nezná jediného ministra, který by měl odvahu ho hodnotit.

Video se připravuje ...
Další videa