Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Lucie Talmanová má nový prsten! Že by zásnuby?

Autor: Lenka Bartáková - 
3. května 2008
15:18

Přítelkyni premiéra Lucii Talmanovou (40) zdobá nové šperky. Vedle náhrdelníku od Tiffanyho jsou to prstýnky...

Místopředsedkyně sněmovny Lucie Talmanová (40, ODS) ukázala náhrdelník, který jí nedávno koupil u nejslavnějšího prodejce šperků - Tiffanyho - premiér Mirek Topolánek (51, ODS). Nejen tento šperk má ale zřejmě nový. Po perlové variaci změnila také náušnice a prstýnky... Že by Topolánek požádal Talmanovou o ruku?


Premiér sice ještě není rozvedený, ale...
Na novoročním obědě letos Livii Klausové slíbil, že za rok přijde s řádnou manželkou, aby se i první dáma mohla oběda zúčastnit. Není proto vyloučené, že některý z nových prstýnků je zásnubní.

Talmanová ani Topolánek na dotaz Blesku nereagovali. Luxusní náhrdelník přivezl premiér Talmanové z nedávné služební cesty po Asii a Blízkém východě. Na šperk měl podle informací Blesku slevu.

Ve skutečnosti, alespoň podle internetové nabídky obchodů Tiffany, stojí v přepočtu zhruba 90 tisíc korun. Jde totiž o osmnáctikarátový řetěz. Perlová kolekce, kterou místopředsedkyně sněmovny dostala od Topolánka za porození syna Nicolase, je tak už zřejmě minulostí...



Mezi nové šperky patří i prstýnky. Dostala už od premiéra zásnubní?


Přítelkyně premiéra obměnila šperky

* Jestli jsou zlaté náušnice s diamantem od premiéra Topolánka, by se daly vést spory. Tiffany by si za ně naúčtoval zhruba tisíc liber, tedy asi 32 500 Kč.

* Za luxusní prsten posetý malými diamanty s velkým drahokamem uprostřed by premiér u Tiffanyho zaplatil asi dva tisíce liber (65 000 Kč). Lucii je jen viditelně trošku větší.

* Decentní prstýnek vyrobený z osmnáctikarátového zlata vyjde u nejexkluzivnějšího prodejce šperků zhruba na 400 liber, to je asi 13 000 Kč.

Video se připravuje ...
Další videa