Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

„Díky za každé nové ráno.“ Politici vzpomínají na letní veselky, Nerudovi slavili ve Francii

  • Autor: amb - 
    13. 8. 2023
    05:00

    Politici a političky si na sociálních sítích připomínají výročí svatby. Někteří jsou spolu desítky let, jiní jsou svoji jen pár roků. Kdo se bral za horkého letního dne? Byla to například bývalá kandidátka na prezidentku a favoritka příštích eurovoleb Danuše Nerudová. V srpnu se provdala také Jana Mračková Vildumetzová (ANO). 

  • 1.Nerudovi

    Nerudovi letos začátkem srpna oslavili 21 společných let. „Díky za každé nové ráno,“ vzkázala bývalá kandidátka na prezidentku na síti X (dříve twitteru) manželovi. Dodala, že výročí oslavili návštěvou muzea Foundation Vasarely v Aix en Provence, kde trávili dovolenou.

    Jak uvedla na Instagramu, do jižní Francie jezdí každou sezónu už dvanáct let. Inspiroval je film Dobrý ročník. Neruda sdílel fotografie z kola i z procházek francouzskými vesničkami. A také ukázal snímek ze svatby, jeden z mála, kde jeho žena neměla sluneční brýle – v den sňatku tehdy totiž dostala zánět spojivek.

    Svatba Nerudových. Svatba Nerudových. | Twitter Roberta Nerudy

  • 2.Havránkovi

    8. srpna před třemi lety se ženil také poslanec ODS Jiří Havránek. Ukázal fotografii ze svatby i manželku Lenku. „Letos poprvé ve třech,“ dodal poslanec. Pár společně vychovává dcerku Amálii.

    Obřad se konal v Kutné hoře. Na Kutnohorsku rodina také žije a Havránek tam byl v roce 2018 zvolen zastupitelem. Mandát obhájil v roce 2022.

    Svatba Havránkových. Svatba Havránkových. | Instagram Jiřího Havránka

  • 3.Dufkovi

    27. června oslavil stříbrnou svatbu, tedy 25 let manželství, poslanec Aleš Dufek (KDU-ČSL). „Svého rozhodnutí rozhodně nelituji,“ napsal na facebook politik. V příspěvku sdílel také „Píseň pro tu jedinou“ od Jaromíra Nohavici. O den později měl promoci jejich nejstarší syn.

  • 4.Mračkovi

    17. srpna bude slavit výročí sňatku Jana Mračková Vildumetzová (ANO). Od její veselky už uběhlo 5 let. Její svatbu si lidé připomněli nedávno v souvislosti s kauzou Dozimetr – manželovi političky šel za svědka obviněný Zakaria Nemrah. Zastupoval prý jeho sestru, která v ten den rodila. Srpnového obřadu se zúčastnil i předseda hnutí ANO Andrej Babiš.

    Svatba Jany Mračkové Vildumetzové. Svatba Jany Mračkové Vildumetzové. | Profimedia

  • 5.Babišovi

    Sám Babiš měl výročí svatby s Monikou 29. července. Svoji jsou už 6 let, brali se po 23 letech vztahu. Svatba se konala na farmě Čapí hnízdo, na mejdan bylo pozváno až 200 hostů včetně celebrit. Šaty měla nevěsta od izraelské módní návrhářky.

    Společný tanec novomanželů. Společný tanec novomanželů. | Facebook / Andrej Babiš

roxin ( 13. srpna 2023 15:55 )

Přece proto že okurkama nikoho neurazíš, jak máš ve zvyku, ale to sis mohl přečíst už v 9.55.

9876543 ( 13. srpna 2023 14:15 )

Babišová krásná...Nerudová šeredná, chytla zajíčka,. který by jí hlavně dnes mohl dělat syna.
Paní Vidumenzová, také moc hezká žena.

roxin ( 13. srpna 2023 11:23 )

Nejsem na diskusi kvůli okurkám.

roxin ( 13. srpna 2023 09:59 )

Ty taky, tak proč závidíš? Tobě ty miliardy lezou na mozek.

roxin ( 13. srpna 2023 09:55 )

Okurkama nikoho neurazíš.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa