Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Babiš překvapil na Faltýnkově svatbě: „Ta paní není pro něj,“ říkal ženichovi při proslovu

Autor: vja - 
20. června 2023
05:00

Na sobotní svatbě bývalého místopředsedy hnutí ANO Jaroslava Faltýnka samozřejmě nemohl chybět ani šéf ANO a někdejší premiér Andrej Babiš. Ten měl dokonce tu čest pronést ke svatebčanům krátký projev, ve kterém zavzpomínal na dlouholeté přátelství s Faltýnkem. Jednou větou přítomné však patrně překvapil: „Jardovi jsem říkal, že ta paní není pro něj,“ pronesl před svatebčany.

Babiš na Hradčany dorazil i se svou manželkou Monikou, která pro tuto příležitosti zvolila šaty a kabelku ve své oblíbené výrazné růžové barvě. Předseda hnutí ANO přišel v šedém obleku a univerzální bílé košili, které doplnil světle růžovou kravatou.

V jeden moment pak ženich Babiše vyzval, aby pronesl krátký projev. „Poprosil bych o dvě tři slova, ale současně bych poprosil, aby to nebylo dlouhý jako naposledy ve Sněmovně, protože to bylo fakt tři hodiny,“ zavtipkoval Faltýnek.

Tuto část programu patrně neměli Faltýnek s Babišem předem připravenou, jelikož expremiér neskrýval překvapení, ale ani své upřímné dojetí. Po velmi přátelském objetí se Babiš dokonce lehce zakoktal. „Jak dvě věty…“ procedil následně skrze zuby na Faltýnka.

„Jsem samozřejmě poctěn, je to doják. Samozřejmě Jarda pro mne je kus mého života. Nevím, jak dlouho se známe vůbec… Dlouho. No to je jedno,“ shrnul krátce dlouhou dobu budované přátelské vztahy předseda hnutí ANO.

Babiš prozradil, že se i přes blízký vztah s Faltýnkem ne vždy shodli – k rozepřím mezi nimi došlo ve dvou poměrně překvapivých případech.

My máme takovou zkušenost, že jsme se dvakrát navzájem neposlechli. Jednou, když jsem Jardovi říkal, že ta paní není pro něj. A mimochodem včera jsem o tom mluvil s radou na Rally Agrotec Hustopeče, jsme vzpomínali na staré časy. No a já jsem Jardu neposlechl a šel jsem do politiky. Byla to osudová chyba,“ okomentoval drobné neshody Babiš.

S humorem zjevně vzala proslov i Faltýnkova nevěsta a dlouholetá partnerka Martina Plézelová. Nezdálo se totiž, že by následně cokoliv namítala.

Video  Proslov Andreje Babiše na svatbě Jaroslava Faltýnka  - Blesk
Video se připravuje ...

roxin ( 21. června 2023 00:06 )

Máš pravdu, tak to mají všichni bývalí komouši i předseda ZO KSČ, špion, průzkumník taky Clloney se svou Dianou plácají stále jen aby byli vidět.

Lomikel ( 20. června 2023 19:54 )

Krásná svatba,
ženich již poněkud vypelichán a panna nevěstinka už taky leccos pamatuje.
Ale co, když se mají rádi, ať se vezmou, budiž jim přáno.

roxin ( 20. června 2023 18:17 )

Stejně jak soudruh z hradu zůstane komoušským aparátčíkem, špionem, průzkumníkem, předseda ZO KSČ atd., ten toho prošel mnohem víc jak nějakej Babiš/Bureš a přece si ho fialoví vybrali za kandidáta-ANI NEVADILA TAKOVÁ POKŘIVENÁ MINULOST, že by proto že neměl miliardy???

Levsalonu ( 20. června 2023 12:17 )

Ne prachy, ale šaty. U Bureše neplatí ani jedno, ani druhé. Zůstane navždy komoušským aparátčikem a buranem se slámou nejen v botách, ale i v hlavě. Amen.

Levsalonu ( 20. června 2023 12:11 )

Bureš a Móňa se hlásí o pivo?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa