Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Může za to úzká ulička? Lékař nařčený z plácnutí korejské hygieničky našel zastání u spolucestujících

Autor: ČTK - 
16. dubna 2023
20:38

České velvyslanectví v Soulu, ministerstva dopravy, obrany a zahraničí a úřad vlády dostaly dopis, ve kterém se pět podnikatelů zastalo lékaře s hodností podplukovníka, který cestoval s českou vládní delegací do Jižní Koreje a údajně obtěžoval v opilosti tamní hygieničku. Podle podnikatelů, kteří rovněž cestovali s delegací, se incident stal, pokud se stal, tak omylem kvůli stísněnému prostředí uličky letadla a chaosu při provádění hygienické kontroly. Napsal to dnes server Seznam Zprávy, který má dopis k dipozici.

Server iDNES.cz v týdnu napsal, že lékař v opilosti plácl přes zadek ženu, která cestujícím v Busanu měřila teplotu. Případem se zabývají tamní úřady, řeší ho i české ministerstvo obrany, pod které lékař spadá. Český velvyslanec v Soulu Gustav Slamečka webu v sobotu řekl, že lékař zatím nemůže ze země odcestovat, ale v cele není. Podle něj se čeká na další jednání s korejskými úřady.

Seděl jsem přes uličku jako přímý soused. Vylučuji, vzhledem k mé blízkosti u incidentu, sexuální napadení,“ uvedl podle Seznamu Zpráv v dopise k incidentu podnikatel Luboš Vaněk. Podle serveru dopis detailně popisuje události na palubě vládního speciálu tak, jak se z pohledu pěti podnikatelů odehrály. Mimo jiné také uvádí, že nezaznamenali výkřik ani prudkou reakci ze strany pracovnice kontroly.

Cestu spolu s ministrem dopravy Martinem Kupkou (ODS) do Jižní Koreje absolvovalo více než 50 zástupců českých firem z Hospodářské komory. Delegace nejprve navštívila Singapur, poté Jižní Koreu. Cílem bylo posílit spolupráci v logistice, kosmických aktivitách a moderních technologiích, v nichž oba asijské státy patří ke světové špičce.

Video  Kupka v Blesku o budoucnosti dopravy v ČR. Povolí rychlost 150 km/h i pivo za volantem?  - Vera Renovica, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

doktormediciny ( 21. dubna 2023 17:40 )

To je zajimavy nazor.I v jednom filmu/Basnici/ je ukazano, jak starsi pacient placner sestricku po zadnici.Ono je to s v y m z p u s o b e m gesto sympatie.Samozrejme ze pri dobre vuli se z toho muze udelat skandal.
touto uvahou samozrejme nelez na mezinarodni urovni argumentovat...

JaNat ( 17. dubna 2023 16:34 )

Tak jak prosím? ... pro neandertálce je podle mě správně.

Jirik-ta ( 17. dubna 2023 11:14 )

💖😘

JaNat ( 17. dubna 2023 09:33 )

*Neandertálce

JaNat ( 17. dubna 2023 09:33 )

Odkud pochází plácání po zadku? Pro Neandertálcie byl velký a pevný zadek ženy zárukou plodnosti. Než si partnerku vybrali, plácli si po jejím zadku. To jsme na jejich úrovni?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa