Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zemanova dovolená: Vyrazí na Vysočinu, v plánu má i odpočinkový program v Lánech

Autor: ČTK - 
10. července 2021
08:33

Prezident Miloš Zeman letos plánuje o dovolené opět navštívit Vysočinu. Volno chce čerpat během července, zasahovat mu do něj ale budou pracovní povinnosti. ČTK to řekl jeho mluvčí Jiří Ovčáček.

„Dovolenou má pan prezident v červenci, ovšem rozdělenou na několik menších částí,“ uvedl Ovčáček.

V červenci má hlava státu podle něj naplánováno několik pracovních aktivit, nejbližší například v pondělí. „Dovolenou pan prezident tráví v Lánech, plánuje ale také Vysočinu. I o dovolené pan prezident vyřizuje nezbytnou administrativu,“ dodal.

Zeman na Vysočině spoluvlastní v Novém Veselí nemovitost, o které hovoří jako o chatě. Dovolenou si každoročně na Vysočině zpestřuje vyplutím na člunu na místním rybníce. Loni také navštívil pramen řeky Oslavy.

Na Vysočinu jezdí každoročně, více času ale v posledních letech tráví na zámku v Lánech. Přesný program dovolené Zemana Ovčáček nezveřejnil. Neupřesnil ani termín návštěvy Vysočiny. „Program bude odpočinkový, tedy dovolenkový,“ poznamenal mluvčí.

Video  Pirát z Vysočiny: Zeman vyplul na rybník, fanynky mu mávaly  - TV Nova, Hudební banka.cz
Video se připravuje ...

buban ( 11. července 2021 22:06 )

No zato vy jste jednička.Dál vás komentovat nemá smysl.

buban ( 11. července 2021 21:54 )

No,pana prezidenta Zemana jsem měla tu čest před pár lety provádět na našem zámku,zapsaném na seznamu UNESCO-a byl to celo­život­ní,na­pros­to pozitivní, zážitek.Takový rozhled a vědomosti se jen tak nevidí.

buban ( 11. července 2021 21:45 )

No tak rudá rozhodně nejsem-můj táta,právník,byl v padesátkách pár let v Jáchymově na uranu.

buban ( 10. července 2021 19:02 )

Jest s podivem,že mnozí diskutéři na bulváru by měli za prezidenta radši stahovače králíků bez vlastního názoru či vítače barevných.

sarina ( 10. července 2021 13:11 )

Já bych zase řekla kolik miliónů nás stojí ZBYTEČNÝ SENÁT, kde se zašívají za velké prachy většinou důchodci a kolik bychom ušetřili rozpuštěním senátu, kolik peněz nás stál dědula, který se chodí do parlamentu vyspat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa