Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Těhotná žena kancléře Alex Mynářová: „Jméno teď vyberu já.“ A doufá v happyend po potratu

Autor: bel - 
13. června 2019
05:01

Ještě před čtvrt rokem nechtěla své těhotenství Alex Mynářová (36) na veřejnosti příliš »ventilovat«. Moderátorka a žena prezidentova kancléře totiž loni přišla o nenarozené dítě. Teď už se ale čtyřletý Vráťa těší, až mu přibude bráška.

Očekávání dalšího potomka do kancléřského páru se provalilo v březnu, Alex ale tehdy o svém těhotenství příliš mluvit nechtěla. „Jsem plná strachu a obav. Asi víte, co se nám stalo loni. Proto se teď blíže nechci vyjadřovat,“ napsala tehdy Blesku s odkazem na smutnou událost, ke které v rodině Vratislava Mynáře (51) došlo loni. O děťátko přišla v pátém měsíci.

Teď se ale zdá, že příštímu sourozenci malého Vráti se daří. I proto je dnes někdejší moderátorka České televize a Barrandova sdílnější.

Termín neprozradí

„Čekáme chlapečka! Jméno vybrané nemáme. U prvního syna vybíral jméno manžel, teď jsem na řadě já. S přibývajícími týdny jsem se odvážila doufat, že to tentokrát dobře dopadne,“ svěřila se Alex a dodala: „Vráťa vybírá hračky, ze kterých už vyrostl, a těší se, až je předá bráchovi. Nejvíc se ale těší tatínek, rodina je pro něj nadevše.“ 

Co však stále nechce prozradit, je, kdy má druhý syn přijít na svět. Fotky, které Alex Blesku poslala, ale naznačují, že čáp by mohl do podhradí přiletět ještě o letních prázdninách.

hradnisamohonka ( 13. června 2019 16:41 )

To je strašné, ono se to i množí.

.tg.bb ( 13. června 2019 16:20 )

Další, co podlehla sexymozku

.tg.bb ( 13. června 2019 16:17 )

brutfana ( 13. června 2019 15:55 )

Miloš Ovčáček jak jinak.

turbina ( 13. června 2019 14:40 )

Kde si to ta běhna uhnala ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa