Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Babišův pražský lídr končí v politice. Stuchlík se ze zastupitelstva vrací k podnikání

Video se připravuje ...
Autor: ČTK, lan - 
7. června 2019
23:31

Někdejší kandidát ANO na pražského primátora Petr Stuchlík končí v politice a vrací se k podnikání, napsal v pátek večer web iDnes.cz. Odchází z ANO a příští týden má podle informací Mladé fronty Dnes složit i mandát v zastupitelstvu hlavního města.

Byla to mimořádná roční zkušenost. Ale stále hůř jsem se smiřoval s tím, že v politice na rozdíl od byznysu nemůžu věci rychle měnit a posouvat k lepšímu,“ uvedl Petr Stuchlík.

Podnikatel a zakladatel společnosti Fincentrum Stuchlík byl v loňských komunálních volbách lídrem ANO v Praze jako nestraník, nominoval ho premiér a šéf hnutí Andrej Babiš.

Nahradil Patrika Nachera, kterého dříve v referendu vybrali pražští členové hnutí. ANO skončilo ve volbách až na pátém místě a ocitlo se v opozičních lavicích.

Video  Petr Stuchlík (ANO): Prozradil, jak často volá Andrejovi na mobil během kampaně  - Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

Měl velké politické ambice

V zimě se stal Stuchlík členem nejsilnější vládní strany a uvažoval i o tom, že by se na sjezdu stal členem předsednictva. Měl ambice i v pražské organizaci ANO.

Původně Stuchlík ještě v únoru mluvil o záměru postavit se do čela pražské buňky hnutí, kterou ostře kritizoval. Nakonec však do podzimu, kdy se volba odehraje, čekat nebude. V pátek šéfa ANO Andreje Babiše informoval, že v politice končí,“ uvedl deník.

 

Ten_co_bude_stale ( 8. června 2019 13:04 )

Ty trosky z Vaclavaku jsou pouze tím, že se pár pitomcu buď nudí anebo chce na sebe za každou cenu upoutat pozornost,anebo mají vyplachnuté duté hlavy,,,,,vyhuleny trávou, stačilo se na ně podívat na tom Vaclavaku. Jsou to trolove kterým vadí obrovský úspěch a oblíbenost p. Babiše a jeho oblíbenost u lidí a jeho politika, která je oproti minulosti velmi, velmi, VELMI úspěšná. Fetky mají naučených pár vět, vygumovany mozeček a jako zasekla deska melou jedno a to samé stále dokola. Každý normální člověk si svůj názor udělá sám .. Jsou to škoďiči za úplatu co nemají vlastní názor, jen ten, co jim řekne špína z demožumpy a pražské kavárny . Trubky a nemakačenka z Prahy. Vlastně takové zbytečné nuly jako ta zrzava opice z Vaclavaku

kukuku ( 8. června 2019 08:22 )

Nechce figurovat mezi pražskými magory ze všech stran.

parax ( 8. června 2019 03:52 )

Loď se potápí, je čas jí opustit. Kdo uteče včas má šanci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa