Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Babišová po zánětu slinivky vyrazila mezi lidi. Ve Špindlu se i roztančila

Autor: kal - 
17. února 2018
19:15

Kvůli zánětu slinivky skončila v nemocnici a nemohla odvolit ani v prvním kole prezidentských voleb. O víkendu ale Monika Babišová, manželka premiéra v demisi Andreje Babiše (ANO), hodila starosti se zdravím aspoň na chvíli za hlavu. A vyrazila i s dětmi do Špindlerova Mlýna v Krkonoších. Přátelům napsala, že už je jí líp. A i když si zatím místo sjezdovek užívá jen vycházek, neváhala se ani roztančit.

„Děti mají prázdniny, tak jsme vyrazili na hory na lyže,“ napsala Babišová k fotce na svém Instagramu, kde je společně i s dcerou Vivien. „Já tentokrát pouze na procházky s Ellou,“ dodala zmínku o fence, kterou má rodina po smrti ovčáka Maxe. Babišová přidala na Instagram navíc i roztančené video, kde je za ní DJ u jedné z tamních sjezdovek. „Holky, kde jste?“ hecuje tu kamarádky.

Monika Babišová nebyla na veřejnosti vidět od začátku roku. Před Silvestrem zajela s Babišem na lyže do Rakouska, pak společně byli ještě v Lánech na novoročním obědě u prezidenta Miloše Zemana a jeho choti Ivany. Záhy poté skončila ale se zánětem slinivky v nemocnici. Premiér pak v Průhonicích novinářům v půlce ledna vysvětloval, proč tentokrát přišel k volbám sám.

Zdravotní stav své ženy Babiš rozvedl i po druhém kole prezidentské volby na konci ledna. „Moje paní byla 14 dní na JIPce se zápalem slinivky, takže jsem rád, že se z toho dostala, protože zápal slinivky není sranda,“ zmínil 27. ledna.

Nemoc tento týden potrápila i samotného premiéra. Po středeční vládě zrušil další program v čele s účastí na víkendové bezpečnostní konferenci v Mnichově. Podle mluvčí vlády Barbory Peterové je Babiš nachlazený. Už v neděli ho ale čeká v Průhonicích večeře s prezidentem Milošem Zemanem, který sem přijede po projevu na sjezdu ČSSD v Hradci Králové.

ellka ( 19. února 2018 18:35 )

Tiez clovek ktory je denne naliaty alkoholom u seba zadrziava vodu a vyzera obezny (ale skor je spuchnuty). Po niekolkotyzdnovej absencii dokaze schudnut, lebo telo sa odvodni. Alkohol zadrziava v tele vodu a tym aj zvysuje hmotnost. Dufam ze po tomto neskoncim obvinena za kazenie dobreho mena Babisa a jeho zeny

ellka ( 19. února 2018 18:30 )

Ani ona pricinu neuviedla. Takze mozem zvazovat vsetky priciny. Prave ta s alkoholom je najbeznejsia

marmat ( 18. února 2018 17:48 )

Když napíšete vopícháného...taháte se přitom za lulánka ???...to ale NENÍ hezkÉ

marmat ( 18. února 2018 17:45 )

Šetčete se-píšete zde evidentně malým, zanedbaným , vzpupným dětem z 5.A.tř.- škoda , že nemají asi ani rodiče, dědu, babičku, kteří by jim k tomu cokoliv řekli...Takhle se na sebe vytahujou a nemá to ANI hlavu/ANI patu

marmat ( 18. února 2018 17:41 )

pro vaše potěšení nejlépe: hodí přes sebe černej hadr a sjede do sklepa....S těmito blamážemi nemůžete ani do ZOO....Tam často i takto nenávistní lidé hodí zpátečku (do normálu).Jako vzpupnému dítěti jaké zde předvádíte Vám to ale určitě nezaškodí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa