Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Babišova poslance „složila“ vosa. Na fotce z nemocnice ho nepoznáte

Autor: Jakub Veinlich - 
2. října 2017
08:30

Další výrazný politik skončil v nemocnici. Po nehodě ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka (ČSSD), kterému lékaři po návratu z vinobraní šili hlavu, je na přístrojích napojený Babišův poslanec Martin Komárek (ANO). Je z něj pořádně „přifouknutý“ kus chlapa, kterého na fotce jen tak nepoznáte. Prý za to může vosa, která ho bodla v německém lese. 

O jednom ze svých posledních poslaneckých víkendů měl nejspíš jinou představu. Místo toho, aby si užíval začátek podzimu v přírodě, skončil Martin Komárek (ANO) v německé nemocnici. A jak zmínil na svém profilu na Facebooku, měl „namále“.

„Nekoukejte se mi do xichtu! Vobyčejně fotky úrazů nedávám, tady má bejt veselo. Tohle má přesah. Kdybych v tu chvíli v lese ve Spiegelau votevřel hubu, když na mě ta vosa nalítla, už je se mnou ámen. Jo takový drobnosti rozhodujou vo životě lidskym,“ napsal poslanec doslova na svém profilu.

V komentářích mu pak jeho „přátelé“ přejí hodně zdraví a brzké uzdravení a přidávají také rady, že od té doby, co mají podobné zkušenosti, nosí s sebou i do lesa léky proti alergii.

V pondělí dopoledne Martin Komárek zareagoval redakci Blesk.cz na dotaz týkající se jeho zdraví. Už je prý z nemocnice pryč: 

„Už mě pustili, jsem přiměřeně ok,“ napsal poslanec v SMS zprávě.

 

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš často kritizuje stav českého zdravotnictví. Sám přitom přes svoje firmy a fondy podniká i v tomto oboru. Jeho poslanec Komárek při svém neštěstí stihl ještě na webu zhodnotit stav zdravotnictví v Německu, po kterém se budou asi čeští lékaři trochu červenat.

„V místní nemocnici Krankenhaus Grafenau měli lepší přístroje než na běžnejch vodděleních českejch fakultních nemocnic, chovali se ke mně líp než doktoři ke svejm „kulichum a bylo to zadarmo, neb v tý Unyji, na kterou pořád láteříte, prostě zdravotní pojištění platí, i když ho platíte v chudý zemi,“ připsal Komárek. Jak dlouho si v nemocnici na přístrojích poleží, ale nedoplnil.

Martin Komárek už na poslance nekandiduje. Naopak se prý těší, až z Poslanecké sněmovny odejde. Je to prý „pokrytecké prostředí,“ do kterého v poslední době chodil nerad. Dál se chce prý věnovat psaní knížek a popřípadě poradenství. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zednik ( 2. října 2017 20:51 )

Tak ten měl z pr... kliku že se neudusil. Jinak teď je kluk jak cumel On za pár dní splaskne, ale některé pipiny takhle po těch svých plastikách vypadají běžně

poletucha ( 2. října 2017 16:05 )

 jojo komáre, narazil si na větší kalibr!! To máš za celý roky iritujících článků v MFidnes..

nemamradods ( 2. října 2017 14:10 )

Největší šmejd široko,daleko jsi tady ty.

nemamradods ( 2. října 2017 14:07 )

Tak vosa?Myslím,že v lese byl s prostitutkou,která ho orálně uspokojovala a místo sání ho nafukovala.

sporty ( 2. října 2017 13:37 )

Jéje, alergie je prevít . Brzké uzdravení!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa