Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexy mozek nestačil: Paroubkovi utekla žena!

Autor: Vera Renovica - 
20. února 2017
05:00

Dlouhodobé neshody by mohly ukončit už takřka desetileté manželství expremiéra Jiřího Paroubka (64). Podle informací Blesku se totiž od něho odstěhovala žena Petra (43). „V každé rodině je něco...“ komentuje neurčitě sám Paroubek.

Jak Blesk informoval zdroj, který si nepřál být jmenován, mezi manželi to skřípalo už poslední půlrok. Paroubkové vadilo, že muž zvažuje návrat do vrcholné politiky. Projevoval se prý také víc a víc jednadvacetiletý věkový rozdíl, který nevykryl ani jeho »sexy mozek«... Navíc se Paroubek začal sbližovat s exmanželkou Zuzanou (59), kterou brali i na rodinné dovolené.

Video  Petra Paroubková exkluzivně: Kvůli mrtvici jsem přišla o druhé dítě!  - Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová
Video se připravuje ...

Nechtěl však ani slyšet o manželské poradně, až se Petra rozhodla odejít. Kam? To není jasné. Předminulou neděli například nedoprovodila manžela na premiéru muzikálu Ples upírů, ten tvrdil, že je nemocná.

Situace posledního týdne, kdy měla vypnutý telefon, a co s ní je, netušili ani někteří nejbližší přátelé, připomíná děj thrilleru »Zmizelá«. Podle informátora Blesku je však i se sedmiletou dcerou Margaritou v Praze v pronajatém bytě.

CO ŘEKL PAROUBEK O MANŽELSKÉ KRIZI? ČTĚTE ZDE >>>

Lyda ( 20. února 2017 15:55 )

Peťka zlatá, tuším, že tieto príspevky asi čítať nebudeš, ale skúsim. Prosím Ťa veľmi pekne, zavolaj mame, bola som s ňou teraz v kúpeľoch. Je veľmi smutná a bezradná, pretože ju ani nepustil za Tebou na JIP po Tvojej mozgovej príhode. Myslí si, že Tvoj muž má aj toto na svedomí, v okolí počuje o " DOMÁCOM NÁSILÍ ". Už som komentovala aj článok v www.tyden.cz 5. januára 2017 s názvom "Paroubkova tchýne zurí, že pohrbil její dceru ". Buď silná, držím Ti palce, prajem skoré uzdravenie, a bojuj za svoju dcéru, ktorá potrebuje v prvom rade matku. Poznám Ťa už od malička, si úžasne milá, teta Lyda z Komárna

anka ( 20. února 2017 14:15 )

 klidne vsadim boty, ze polovina z vas je rozvedena a presto tak zle prispevky. Rozchod dvou lidi je vzdycky velmi smutny, navic kdyz je to rodina s ditetem. Ja jim preju, aby se jim podarilo problemy vyresit.

marlen5 ( 20. února 2017 12:32 )

No a co čekal? Udělal ze sebe hlupáka nejen před svojí rodinou, ale díky tomu, že byl v době rozvodu špičkovým politikem, tak i před širokou veřejností. Zubatá a frňákatá Petra ho dotlačila přesně tam, kde ho chtěla mít. Dobře mu tak, ne nadarmo se říká, že na každou s...i se někde vaří voda, nebo že boží mlýny mělou pomalu ale jistě. Skončil jako ubožák ...jen je mi líto té jejich malé holčičky...

sores ( 20. února 2017 11:37 )

rebeka: těch co se týkají tyto recenze je zásadně nečtou a to je škoda!!! Jednak se brzy skartují a jednak o nich neví!!

sores ( 20. února 2017 11:35 )

To je u politiků a VIP normální přeci a vůbec se jí nedivím, co s dědkem??? jen se divím že to u nich vydrželo i těch 10 let!Ex manželka se k němu hodila mnohem víc a to naprosto vším!Postavou, vzhledem no vším prostě. Navíc ta ho nebude v jejím věku otravovat ohledně sexu. Velké věkové rozdíly dříve nebo později skončí až se u toho jednoho dostaví stáří!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa