Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

„Snad tě někdo sejme, šmejde.“ Poslanci ČSSD a starostovi Náchoda vyhrožují

Autor: mib/ČTK - 
10. října 2016
21:10

Na Facebooku poslance a starosty Náchoda Jana Birkeho (ČSSD) se v pondělí objevilo přání jeho fyzické likvidace. Birke kvůli tomu podal na policii trestní oznámení na neznámého pachatele pro nebezpečné vyhrožování. Policií nabízenou ochranu prozatím odmítl. Výhrůžku podle poslance vyprovokovaly výroky předsedy hnutí ANO a ministra financí Andreje Babiše o korupčnících a zlodějích.

„Jeho výroky, jako že tady všichni kradem, že tady jsme všichni korupčníci, že jsme nějaká náchodská klika, to je přesně to, co dává impuls těmhletěm militantům,“ řekl Birke. Dodal, že má strach o svou rodinu. Reakci Babiše ČTK zjišťuje. 

Člověk pod jménem Dalibor Bůček napsal na facebookový profil Jana Birkeho do komentářů pod jeho poděkování za hlasy ve volbách komentář „doufám, že tě někdo brzy sejme, šmejde“.

Birke je i předsedou hradecké krajské ČSSD a krajským zastupitelem. Podílel se na sobotní předběžné dohodě pěti stran na vytvoření většinové krajské koalice bez ve volbách vítězného hnutí ANO.

Připomeňte si debatu z Hradce Králové:

Video  „Uprchlické“ plány lídrů z Hradce: Kamery a školení pro starosty  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

BobsTlaskac ( 1. listopadu 2016 17:45 )

*** jaky trestani? To uz se tady v tom demogratickym zkurvystanu nemuze takovymu ovaru vyzranymu poprat aby chcipnul? Policejne justicni zkurvystan. Neustalej utok gay kultury a potlacovani zdravy agresivity v lidech. Jednou ty saze ale bouchnou.

joudajoudovy ( 11. října 2016 08:15 )

s komousi bych byl velmi opatrny.... za 27.let nic poradneho neprevedli a kdyz mohli hlasovat o ucinny zakon, z hlasovani odesli nebo ho potopili. pouze se jedna o par alibistickych korytaru, kteri chteji mit osobni vyhody bez zotpovednosti a to do sveho skonu a po nich potopa.

joudajoudovy ( 11. října 2016 08:08 )

korytari se nechali slyset, ze vitezove z ANO jsou novacci a nemaji zkusenosti s vedenim kraju i obci. krasna to vymluva pro zakryti praveho duvodu, jak neprijit o moc i penize pro sve vyvolene a proto smejdi vyhlasili: bafunari z vsech koutu republiky spojte se! zlodejum nahrava i fakt, kdy jejich zastupujici senatori zamitli zakon pro nejvyssi kontrolni urad (NKU), ktery by mohl proverovat hospodareni kraju, obci, prispevkovych organizaci, statnich fondu, zdravotnich pojistoven, verejnych VS i verejnepravnich medii, tj. ceska televize a rozhlas. aby se chobotnicim utnuly chapadla, v roce 2017 by volebni ucast mela byt povinna.

pepen ( 11. října 2016 07:47 )

V Česku se nic nezmění!!!Po tzv.sametové revoluci se tu začalo krást,tunelovat a podvádět.V politice jim jde hlavně o lukrativní místa a jdou přes mrtvoly.Pro občany se tu nedělá vůbec nic.Nejdražší nájemné,plyn,elektřina,voda která nám už nepatří,potraviny-tomu se nedá říct potraviny,atd.Nejnižší platy v EU,důchody-zapomněl jsem přidali jim 40 kč. Česko=Banánová republika!!! Jednoho dne se probudíme a nic nám tu nebude patřit-politici nás zaprodají!!!

kerloss ( 10. října 2016 23:28 )

Birke je opravdi velky idiiot. jak muze narknout nekoho kdyz ani nevi kdo to psal? Jak vidno klika tunelaru a zlodeju tam opravdu funguje a nechtej aby jim do toho nekdo videl natoz ANO. BUdou se branit i ***inama jen aby odvedli pozornost od vseho co delaj. A lidi je voli a pak se rozciluji. no maj zas co chteli. ovladani kraje zlodejema a tunelarema.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa