Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Plodný ministr zemědělství. Jurečkovi se narodil pátý kluk, jmenuje se Jonáš

Autor: mts - 
12. února 2016
20:53

Už popáté se stal ministr zemědělství Marian Jurečka (34, KDU-ČSL) otcem. Po necelých dvou letech se mu narodil další syn. Rodiče mu vybrali jméno Jonáš. „Bohu díky i vám za modlitby,“ napsal ministr na Facebook.

„Přátelé a kamarádi, s radostí a vděčností vám sdělujeme, že se nám dnes večer narodil Jonáš. Maminka i Jonáš jsou v pořádku. Bohu díky i vám za modlitby. S vděčností Š+M+Š+M+J+J+M Jurečkovi,“ oznámil v pátek radostnou novinu na Facebooku ministr zemědělství. A připojil i tři fotky.

Jonáš je Jurečkovým pátým dítětem a zároveň i pátým klukem. Zplodit holku se ministrovi zatím nepodařilo.

Přátelé a kamarádi, s radostí a vděčností vám sdělujeme, že se nám dnes večer narodil Jonáš. Maminka i Jonáš jsou v pořádku. Bohu díky i vám za modlitby. S vděčností Š+M+Š+M+J+J+M Jurečkovi

Zveřejnil(a) Marian Jurečka dne 12. únor 2016

 

„Těšení na pátého potomka si užívám. Je to trochu jiné těšení než u prvních čtyř dětí, kdy byl člověk stále doma, ale těším se moc,“ vzkázal Blesk.cz nedlouho před Vánocemi Jurečka.

Manželka Jarmila podle něj věděla, jaké pohlaví bude dítě mít. On se ale nechával překvapit.

Původně ministr avizoval, že dítě se mu narodí v březnu. Nakonec se tak stalo o pár týdnů dříve. Podle Jurečky to bude poslední potomek. Tedy zřejmě. „Už když jsme spolu se ženou chodili a mluvili o rodině, shodli jsme se na ideálním počtu dětí za dobrých podmínek na třech až pěti, takže i kdybychom měli samé kluky, už k holčičce zřejmě pokračovat nebudeme,“ uvedl tehdy ministr.

Ovšem kdyby se mu narodilo i šesté dítě, dožene rekordmana mezi českými vrcholovými politiky. Tím je někdejší šéf lidovců Josef Lux.

majojo ( 13. února 2016 20:10 )

Neboj, však my je a jim podobné uživíme.

a-z- ( 13. února 2016 19:57 )

Kdybyste si místo toho tlachání tady šli za***, tak sem nemusíme přijímat nájezdníky.

ellenic ( 13. února 2016 18:51 )

defakto Jen aby nepovolal do ložnice ochranku, to by bylo s nulovým výsledkem .

ellenic ( 13. února 2016 17:34 )

A to jako bude národní svátek kvůli plodnému ministrovi . Dnešní mladí manželé mají hodně starostí se získáním a udržením zaměstnání, placením hypotéky a když vše sečtou, stěží uživí jedno dítě . Jen naši politici a VIP díky nadstandardním honorářům si mohou dovolit uživit hodně dětí. Dnes na farmářských trzích 100 g trvanlivého salámu 39,- Kč, ten jsem nekoupila. Chtěla jsem jen špek pod maso na neděli a 142g špeku 66,- Kč. Ten jsem koupila na farmářkách poprvé a nejspíše naposledy . Možná čeká Jurečku v budoucnu ještě další radostná událost, co kdyby to byla pošesté konečně holčička .

defakto ( 13. února 2016 17:14 )

... Jurečkovi by už měl někdo prozradit , že existuje taky ochrana .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa