Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Uprchlická krize a bezpečí v Česku: Ptejte se premiéra, odpoví v novém pořadu

Ptám se, pane premiére - Bohuslav Sobotka exkuzivně pro Blesk
Ptám se, pane premiére - Bohuslav Sobotka exkuzivně pro Blesk  (Autor: Blesk/Úřad vlády)
Autor: Redakce Blesk.cz - 
11. září 2015
14:47

Jak dlouho ještě Česko vydrží odolávat povinným kvótám na přijímání uprchlíků? Jak si můžeme být jisti, že k nám mezi běženci nepřišli i teroristé? Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) exkluzivně pro Blesk zodpoví otázky moderátorky Kláry Brunclíkové. Přímý přenos začíná v úterý 15. září v 9:15 a nezůstane jen u uprchlické krize.

Kteří ministři jsou pracovití a kteří by naopak měli přidat? Budeme svědkem další vládní třenice a rozporů? Premiér bude odpovídat i na vaše otázky. Zeptejte se na to, co vás zajímá.

Online chat

Ptám se, pane premiére Ptám se, pane premiére | Blesk Zprávy 24

eva666 ( 14. září 2015 13:51 )

 Pan Dlouhý prý bude financocat vzdělání uprchlíkům. Jaké..evropské, islámské,a budou chtít to evropské? Je to divný svět, když čeští studenti studovat zdarma nemůžou. Jsme ještě v Česku? Jen doufám, že jim to chytrolín Dlouhý míní financovat ze svého. Já osobně se osypu vždycky, když koncem roku spočítám, kolik odvádím na daních a pojištění..jsem ochotná být solidární s našima (bílýma, romama, a další minoritou, která u nás žije), odmítám ale stát se sociálním ústavem pro lidi, kteří nebudou stejně nikdy respektovat náš způsob života, protože mají zcela odlišnou výchovu, náturu i víru. Nejspíše už je ale pozdě a navíc si selským rozumem myslím, že to snad tak i EUané chtěli. Jak je jinak možné, že tak vyzbrojené státy nedokázaly ochránit Šengen? Přijde mi to celé jakože se to pro něco náramně hodí.

mandat ( 14. září 2015 08:24 )

K clanku, ze Ceska republika uzna jen jednu manzelku.Jejich zeny si i po snatku nechavaji sve jmeno,tak nikdo nepozna podle jmena,zda je menzelka nebo ne.Muslimove maji svuj trik,dotahnou si vsechny menzelky,kazda ma svuj byt,dostava soc. davky a je vedena jako samozivitelka,ve skutecnosti je vdana podle islamskeho zakona a vsichni jsou spokojeny.Tohle se dela ve Francii i v Nemecku,zenske maji i sest deti a jsou oficielne samotne.Jejich manzele se dal zeni s mladyma holkama z Libanonu ,mnozi se vesele dal a Evropa vse financuje.

roxana11111 ( 14. září 2015 07:05 )

platykodon

milithmad ( 14. září 2015 02:51 )

 Nechci tady uprchlíky. Už i cigáni na Václaváku se vydávají za Syřany. Požádají Vás anglicky o pár Euro na jídlo a když se jich na cokoli anglicky zeptáte, rupnou jim nervy a česky vás pošlou do pí**. Takto dnes 2 během pár minut. A nějaká babi dala stovku. A já nic a to jsem šla s malým synem. A mami, kam máme jít? Nepochopil toho Roma, co nám říkal. ..

platykodon ( 13. září 2015 22:00 )

Vláda za naše peníze podporuje ty, o které nestojíme. Všechny běžence by měli poslat do jejich země a NIKOHO na našem území nenechat. Kdo má zájem, ať jim pomáhá v jejich zemích.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa