Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Grossův otec o synově hrobě na Vyšehradě: Šárka musí mít vždycky něco extra

Autor: vasa - 
9. září 2015
19:22

Syn ještě není pohřbený a oni ani neví, kde je urna. Rodiče zesnulého expremiéra Stanislava Grosse jsou z myšlenky na to, že by byl pochovaný na Vyšehradě, nešťastní. Otec by za ním prý ani nemohl chodit.

Být po jejich, syn už dávno spočinul v rodinném hrobě v Praze-Libni. „Máme tam normální, jak bych tak řekl, lidový hrob. Tam jsme taky chtěli syna uložit. Ale jeho manželka holt vždycky musela mít něco víc...,“ říká vyčítavě expremiérův otec Stanislav Gross starší.

Nápad obstarat pro Standuhrob v Praze na Vyšehradě nepodporují. „Vždyť tam já už se ani nevyšplhám, tak za klukem ani nebudeme moci chodit...,“ postěžoval si Gross starší, který má dlouhodobě problém s chůzí a pohybuje se na vozíku.

sibuna ( 10. září 2015 09:07 )

Šárka je zkrátka zpanštělý buran, který i kafe žere vidličkou a nožem!

bum-bec-bum ( 9. září 2015 23:16 )

No ona bude dělat jako u nás jedni co se hádali kde pohřbít babičku. Vnuk ale hledal něco ve skříni kde ta urna byla, ta mu spadla dolu, babičky popel všude, tak vzal vysavač a babička vysál. Aby se neřeklo, šel, vymetl kamna, popel z kamen dal do urny a když se rodina konečně dohodla, pohřbívala a plakala nad popelem z kamen. Babička skončila někde na skládce v pytli od vysavače.

pralinen ( 9. září 2015 23:02 )

Delaji si naschvaly pres bulvar. A kvuli cemu ? No prece kvuli penezum. Stando, tys to dopracoval...

levandulova ( 9. září 2015 22:55 )

 No jo, prodavacka z kantyny ma holt komplex menecennosti a tak je potreba si zvedat sebevedomi. Navic Standicek byl preci velmi dulezita verejna osoba. Naucil nas, ze politicke sliby jsou jen vysmech obcanum, ze slusnost, charakter a poctivost jsou prazdne pojmy a ze na kazdeho jednou dojde.

ivkanatka ( 9. září 2015 20:40 )

Proto měla jejich syna! MladejGross byl extra - zloděj,to je fakt !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa