Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velká krojovaná rodina místopředsedy sněmovny. Gazdík slavil hody

Autor: zst - 
23. srpna 2015
18:30

V duchu tradic strávil předposlední srpnový víkend místopředseda Poslanecké sněmovny Petr Gazdík (STAN). Alespoň to naznačuje fotografie, kterou uveřejnil na Facebooku. Šestičlenná rodina Gazdíkových se oblékla do krojů a vyrazila na tradiční slovácké hody.

Petr Gazdík ukázal svou velkou rodinou. Na tradiční slavnosti vyrazili všichni v krojích, dokonce i malý Martin, kterému byl v dubnu jeden rok.

Tři dcery a jeden syn

Společně s manželkou Evou mají nejstarší dceru Terezu (nar. 2003, na fotce vlevo), prostřední Báru (nar. 2004, na fotce vpravo) a nejmladší Alžbětu (nar. 2007, na fotce uprostřed).

V počtu dětí už tak Gazdík dostihl ministra zemědělství Mariana Jurečku. I lidovecký místopředseda má čtyři děti, ale samé kluky.

Pouto s Kalouskem mizí

Petr Gazdík (41) je prvním místopředsedou Starostů a nezávislých a dlouhou dobu se často objevoval po boku Miroslava Kalouska. Starostové se totiž pro minulé parlamentní volby spojili s TOP 09.

Do krajských voleb příští rok už ale toto spojení zřejmě platit nebude. Hnutí si plánují najít nového politického partnera. „Současná smlouva s TOP 09 nám umožňuje kandidovat v krajských volbách samostatně, je to jedna z variant, ke které se sám kloním, rozhodnout o ní musí naši členové,“ řekl k tomu předseda STAN Martin Půta.

Spolupráci možná navážou s regionálními uskupeními, na jižní Moravě prý přichází v úvahu i KDU-ČSL. „My jsme ideově zakotvená, konzervativní strana, zatímco v některých krajích jsou zástupci STAN levicoví populisté, kteří jistě také najdou své publikum,“ reagoval na odtržení Starostů místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek.

1pravda1 ( 23. srpna 2015 23:04 )

Přesně tak, choval se jako hovado, a schvaloval všechny Kalouskovy úlety, předražené církevní restituce schválené pravomocně odsouzeným poslancem, všechna zvyšování daní, neudělal pro tuto zemi nic dobrého!!!

vladimir1950 ( 23. srpna 2015 23:00 )

Hujer Gazdík by měl v politice skončit, byl jen tím "užitečným pitomcem" darebáka Kalouska. Měl by se raději vrátit do školství..ale kdo by asi chtěl, aby ho učil? A co? Ty podrazy, co spunktoval s Kalouskem? Třeba církevní restituce? Není věrohodný, je to další, co se cpe ke korytu..

1pravda1 ( 23. srpna 2015 22:30 )

Politici, přestaňte se poflakovat, kolik těch prázdnin potřebujete? Svolejte sněmovnu a řešte uprchlíky! Denně se snaží naše hranice překročit spousta ilegálních migrantů bez dokladů, s opálenými prsty, aby jim nemohli vzít otisky prstů, proč už nesedí v letadle směr zpět!!!

bb88 ( 23. srpna 2015 21:26 )

Plný souhlas. Odporný oposun.

radkapatka2014 ( 23. srpna 2015 21:07 )

Tohoto Hurvajse úplně nesnáším !😈

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa