Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Komárek: Kalousek, to je chasník. Možná byl nacamraný jako houba

Andrej Babiš se opět dostal do sporu s Miroslavem Kalouskem. Přisadil si i poslanec Martin Komárek
Andrej Babiš se opět dostal do sporu s Miroslavem Kalouskem. Přisadil si i poslanec Martin Komárek  (Autor: Foto Blesk - Ladislav Křivan, Zbyněk Pecák, Martin Hurda)
Autor: simao, ČTK - 
2. dubna 2015
22:55

Neváhal a spěchal se zastat svého stranického šéfa Andreje Babiše. Poslanec ANO Martin Komárek se přidal ke kritice exministra Miroslava Kalouska, který se v Poslanecké sněmovně opřel právě do Babiše kvůli jeho dovolené. Kalousek tvrdil, že Babiš v rozporu se stranickým heslem nemaká, ale raději lyžuje. Sám Komárek, který se do Kalouska pustil, však má z minulosti vroubek – to když místo ve sněmovní lavici vysedával se svou milou pro změnu ve Španělsku.

„Moje řádně omluvená dovolená s dětmi (vidím je málo a mají teď prázdniny) je v PS téma. Radši budu s nimi, než poslouchat ožralého Kalouska,“ odpověděl dnes rázně na Twitteru na Kalouskova slova Babiš, který je s rodinou patrně na dovolené ve Francii, neboť právě o francouzské půjčovně lyží se zmiňoval nedlouho předtím.

Andrej Babiš na Twitteru: Reakce na Kalouska Andrej Babiš na Twitteru: Reakce na Kalouska | Twitter

„Na hloupé urážky nemá cenu reagovat,“ řekl k tomu Kalousek. „Zatímco já byl v práci a střízliv, pan místopředseda, ač má ve sněmovně osm zákonů, byl raději lyžovat s dětmi, které mají prázdniny až od dneška. Pan místopředseda potvrzuje, že není politik. Nemaká, ale lyžuje,“ dodal Kalousek.

Do exministra se však s chutí pustil i poslanec ANO Martin Komárek. „Kalousek, to je chasník. Možná byl nacamraný jako houba. Možná ho trápí bezmoc a nedostatek nápadů. Každopádně se sesunul od demagogie k obyčejné závisti. Vadí mu řádná dovolená Andreje Babiše,“ napsal Komárek ve středu na Facebooku.

Podle Kalouska si každý může dovolit čas od času chybět, pokud se řádně omluví. „Ale ne ministr, který se zodpovídá Poslanecké sněmovně a má jí předkládat osm bodů. Ten tu musí být a musí pracovat,“ řekl Kalousek Parlamentním listům. „Není na mně, abych komentoval něčí rodinný život, nechci to příliš hodnotit, protože už mám děti dospělé. Ale sněmovna je přece plná lidí, kteří mají malé děti. Každý si to musí nějak zorganizovat,“ dodal exministr financí k přestřelce, která se Babišovým příspěvkem na Twitteru ještě více vyhrotila.

Dnes pak ve svém útoku na Kalouska pokračoval i Komárek. „Kalousek se včera zachoval lidsky i politicky hanebně. Využil obecně známé věci, a sice toho, že Andrej Babiš má dovolenou, k tomu, aby rozbil schůzi. Vztek ve mně vřel a nemohl jsem nic říct. Proč? Kalousek je lstivý jako Afghánec. Využil idiotského ustanovení jednacího řádu, které umožňuje ministrům, předsedům klubů a předsedům stran vystoupit kdykoli. Tedy i v době, kdy normální poslanec vystoupit nesmí,“ tvrdí Komárek.

Právě Komárek se přitom již dostal ve sněmovně od nástupu členů ANO do lavic pod kritiku také kvůli heslu „Nejsme jako politici. Makáme“. To když se svou partnerkou (dnes již manželkou) Petrou vyrazil do Španělska na prodloužený víkend místo toho, aby se účastnil jednoho z klíčových hlasování o rozpočtu. „21 °C – co víc si člověk může přát,“ napsala na sklonku roku 2013 paní Petra také na Facebook z Malagy a rázem bylo pozdvižení i kolem Komárka.  

Babišův poslanec Komárek nenechal na Kalouskovi nit suchou Babišův poslanec Komárek nenechal na Kalouskovi nit suchou | Facebook

salto ( 3. dubna 2015 13:19 )

To bude sranda až Kalous nafackuje Komárkovi

kkkastr ( 3. dubna 2015 09:21 )

A navíc nic neumí, ale hodil by se na testy metanolu.

kkkastr ( 3. dubna 2015 09:20 )

Této zemi by nejvíce prospělo, aby se všechen ten xindl vyházel a bylo tady alespoň 10 let bezvládí. Zákonů které se dokola novelizují máme víc za rok než v EU za pět let. Stačilo by je jen dodržovat. Rozhodně bychom ušetřili jak na platech, tak dotacích pro jejich kantýny. A jelikož by nebylo komu tak i úplatky by se vytratili.

frantacizek ( 3. dubna 2015 09:09 )

a tak to víme, že je Kalous neléčený vožrala a ve sněmovně sedí 25 let jen, protože jinak než řečnit neumí a nikde jinde než tam by mu navíc nepovolili chodit namrdanej do práce

vog.ht. ( 3. dubna 2015 09:05 )

Slušnej blábol, ale taky názor

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa