Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kancléř Mynář a těhotná Alex: Vezmou se v kostele, ale katedrála sv. Víta to nebude

Autor: ljš - 
16. února 2015
16:51

Velký den prezidentova kancléře Vratislava Mynáře a moderátorky Alexandry Noskové (31) nabývá na obrysech. Krom toho, že svědkem ženicha bude samotná hlava státu, se už také ví, kdy a kde ke svatbě dojde.

Podle Revue iDNES.cz si Mynář těhotnou moderátorku vezme 28. února v kostele sv. Havla v Osvětimanech na Zlínsku. Informaci, kterou server získal ze svatebního oznámení, na kterém je fotografie zamilovaného páru v objetí, potvrdil i starosta obce Otakar Berka.

Osvětimany si snoubenci vybrali zřejmě proto, že zde Mynář dlouhodobě podniká. Vlastní tam penzion a sportovní areál. Předtím se spekulovalo ale také o tom, že by se pár mohl vzít na Pražském hradě, kde by mu jistě znovu vzdávala poctu Hradní stráž. Miloš Zeman totiž v pořadu Blesk.cz S prezidentem v Lánech potvrdil, že svému kancléři půjde za svědka.

Zatímco se svatbou Mynář poměrně spěchá, o prověrce na stupeň přísně tajné se to zrovna říct nedá. Tu Mynář údajně oddaluje, jak může. Její udělení teď zřejmě ještě posune trestní oznámení, které na něj bylo podáno kvůli tomu, že odmítá zveřejnit výši svého platu. Jeho dalším „průšvihem“ pak je podezřelá koupě vily od Janouškova advokáta Víta Širokého. Za tu dal pouhých pět milionů, přestože má podle posudků hodnotu daleko vyšší.

Vztah Noskové a Mynáře se provalil v roce 2013, když na veřejnost pronikly fotografie z jejich společné dovolené ve Spojených arabských emirátech. V té době se Zemanův kancléř již rozváděl. Na podzim loňského roku pak oznámili radostnou novinu, že čekají potomka.

dzery ( 17. února 2015 09:14 )

koko365 ( 16. února 2015 20:22 )

 Je mi z toho na bli tí, pohlaváři si užívají a okázale ukazují svoje nahrabané majetky a obyčejní lidé bojují o přežití, proč je to v Německu obráceně ??

babapsi ( 16. února 2015 19:37 )

kur.va a zloděj se budou brát v kostele, šmarjájóoooozef!

ingmarie ( 16. února 2015 19:30 )

 Prohnaný lhář a venkovská blbka. Hodí se k sobě.

vog.ht. ( 16. února 2015 19:04 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa