Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hodil rajče po prezidentovi, Zemanova ochranka ho srazila k zemi

Autor: dce, uá - 
4. února 2015
13:30

Prezident Zeman při objíždění krajských měst potkává své příznivce i odpůrce – těžko říct, kterých je víc nebo kteří jsou hlasitější. V Jirkově na Ústecku se ale dnes významně projevili hlavně jeho odpůrci.

V Jirkově v Ústeckém kraji se dnes jako v každém městě prezident setkal se zástupci města. Při přesunu z radnice do místního kina, které je vzdáleno pár metrů, se ovšem stala nečekaná věc!

Před radnicí na Zemana čekal houf místních lidí. Jeden muž s fotoaparátem ovšem nechtěl jen v klidu stát – po prezidentovi hodil rajče a křičel u toho „Za republiku!“ Jeden z členů ochranky okamžitě přeběhl ulici a útočníka srazil k zemi. Policisté si ho odvezli na stanici k výslechu. „Útočníka s rajčetem jsme zadrželi, jeho čin bude řešen jako přestupek proti občanskému soužití,“ uvedla policejní mluvčí Marie Pivková.

suov ( 6. dubna 2018 15:27 )

Když už ho srazili měli mu sundat kalhoty a seřezat až zmodrá, a pak mu do řiti nacpat to rajče,,,,

suov ( 6. dubna 2018 15:24 )

Tobě ty hňupe zase dali vycházku z ústavu?

suov ( 6. dubna 2018 15:21 )

Protože to je hnědy ***,,,,

suov ( 6. dubna 2018 15:18 )

handl222- Zeman je prezident a starší muž, tak toto by už měla s tebou řešit policie a před soud, ty *** *** zkus rozkopat někomu mladšímu hubu, to si troufáš ty zbabělá kurvo, lidi kdo ho znáte tu svini rozbijte mu ten hnusný rypák, proč už nezasáhnou právnici, aby si takové *** nedovolili urážet hlavu státu,,,

handl222 ( 1. března 2015 20:24 )

Prezident Zeman je totální vůl. Já bych mu rozkopal tu jeho pitomou hubu. Je sráč a debil. Martin Dejl je úžasný. Jestli proti němu něco máte tak máte problém i se mnou. Zeman je kretén. Miloše do koše, Miloše do koše, Miloše do koše.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa