Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Monika o rodinné Itálii: Moje nejhorší hádka s Babišem!

Autor: max - 
21. listopadu 2014
13:10

Mají spolu dvě děti a na veřejnosti působí, jako by jejich společný život byl bez mráčku. Jakmile se za nimi ale zavřou dveře domu, je všechno jinak. „Doma je to trochu Itálie,“ přiznává Monika Babišová.

Život po boku jednoho z nejúspěšnějších podnikatelů v Česku není vždy procházka růžovým sadem. „Poměrně často u nás dochází ke střetům. Řekla bych, že silné osobnosti jsme oba dva a nemáme úplně tichou domácnost. Jak rychle bouchneme, tak rychle ten spor taky vyšumí,“ rozpovídala se Babišová v magazínu TÉMA.

Jejich vztah prý zatím žádnou vážnou krizí neprošel. Poznamenalo ho však několik sporů. Ten nejhorší nastal, když Moniku v autě přepadl lupič. „Byla to otázka ochranky, kterou Andrej najal poté, co mě před sedmi lety přepadl muž s pistolí. Zvyknout si na to, že mám permanentně v patách bodyguarda, mi trvalo dlouho,“ vzpomíná na boje se svým manželem. Nakonec ale musela ustoupit stejně jako v případě, když se Babiš rozhodl vstoupit do politiky.

belaa ( 21. listopadu 2014 17:59 )

vy tomu verite ja ja ne oni to jen na nas hrajou jaka je to vhudinka ten je rad ze ji ma a liba ji nohy kupuje dary za statisice a vy jite suchej chleba tak se probudte vo..lo--ve

belaa ( 21. listopadu 2014 17:52 )

monika se ma jako pr..se v zite hodinky za 100tis.tak si nestezuj a nebo jdi od neho ty kvo..cno.jinej nema na chleba tak nekecej

velitel.velitelu ( 21. listopadu 2014 17:29 )

Debile

berlin71.... ( 21. listopadu 2014 16:54 )

na dnešních diskuzích je vidět,že si uchyl abcd,alias tigrusenko dlouho neškrtne,tedy mimo jeho styků s homoušema

tarot666 ( 21. listopadu 2014 16:49 )

Tak Ty jsi nejen blbej zedník,ale i teplomil

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa