Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Berlusconi si užívá nucené práce: V domově důchodců žertuje se stařenkami!

Autor: shp, ČTK - 
3. července 2014
10:05

Měl to být trest, ne zábava! Italský expremiér Silvio Berlusconi (77) vypadá při výkonu trestu veřejně prospěšných prací spokojeně a svou práci v domově pro seniory si viditelně užívá. Vyplývá to alespoň z videozáznamu, který uveřejnil britský list The Daily Telegraph. Na tajně pořízených záběrech je například vidět, jak Berlusconi v bílém plášti vtipkuje s klienty domova.

Italská justice expremiéra odsoudila za krácení daní k trestu veřejně prospěšných prací, které si odpykává v domově důchodců Sacra Famiglia poblíž Milána. Až do této chvíle bylo prakticky nemožné získat bližší informace o tom, jak se Berlusconimu ve výkonu trestu daří. Na záběrech je rovněž vidět, jak si italský politik povídá se dvěma mladšími ženami či jak spolu s ostatními tleská do rytmu starých italských dechovek.

Videozáznam pořídil italský novinář Stefano Apuzzo, kterému se podařilo do domova proniknout. Reportér uvedl, že viděl Berlusconiho, jak jedné z žen daroval náhrdelník. Šperky přitom Berlusconi v minulosti obvykle dával jen mladým ženám, které se účastnily jeho takzvaných bunga-bunga večírků ve vile poblíž Milána, poznamenal britský list.

Italský politik byl loni pravomocně odsouzen ke čtyřem letům vězení za daňové úniky ve svém mediálním kolosu Mediaset. Díky amnestii se mu délka trestu snížila na rok. Kvůli vysokému věku ale tento sedmasedmdesátiletý politik nemusel nastoupit do vězení a vybral si místo toho veřejně prospěšné práce. V domově důchodců má pomáhat alespoň čtyři hodiny týdně.

jana999 ( 3. července 2014 18:27 )

no doufám, že aspoň ty daně dorovnal

abcd.adcb ( 3. července 2014 14:50 )

Měl by na ty stařenky vytáhnout svého pindíka, jako ho na sebe vytahlovali s Topolánkem.

ivoadler ( 3. července 2014 11:36 )

Čtyři hodiny tejdně za ty jeho průsery, to je velice fešáckej trest. Čtyři hodiny denně, to už by pocítil. Ale když uvážím trest pro Janu Nagyovou - Nečasovou, tak se tomu nedivím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa