Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zeman je nervózní, Kate se chystá na maturitu. A pak chce první dcera do Švédska!

Miloš Zeman je nervózní z maturity své dcery Kateřiny
Miloš Zeman je nervózní z maturity své dcery Kateřiny  (Autor: Foto Blesk - Jan Tůma, Mária Rušinová, ČTK)
Autor: simao, ČTK - 
9. dubna 2014
19:22

Kateřina Zemanová se připravuje na maturitu, její otec prezident Miloš Zeman je proto nervózní, jak to dopadne. Se svými rodičovskými dojmy se svěřil v dnešním rozhovoru, stejně jako s dalšími plány své dcery. Hlásí se prý na školu do zahraničí, a tak vyvstává otázka - zmizí Kate do Švédska?

Dcera prezidenta Miloše Zemana Kateřina se chystá na maturitu na soukromém pražském gymnáziu Amazon. Podle hlavy státu jsou ale mezi maturitními otázkami i zbytečnosti.

Zeman je přitom jako asi každý rodič před dceřinou maturitou nervózní. "Moje dcera Kateřina mně s děsem v oku říkala: 'tatínku, v maturitní otázce z literatury je mimo jiné otázka, v kolika bytech v Praze bydlela Božena Němcová. Já jsem říkal, který blbec si tuhle otázku vymyslel?" řekl ČTK Zeman. A připojil bonmot, že by bylo bulvárně zajímavější, kdyby se u maturity ptali, kolik měla Němcová milenců.

Brigádnice Kate

Pokud Zemanovu dceru přijmou, Kateřina by ráda dále studovala ve švédském Lundu. Zeman ji v jejím rozhodnutí podporuje. "Protože já mám Skandinávii rád a propaguji skandinávský model sociálního státu, tak si myslím, že je to dobrá volba," řekl ČTK Zeman.

Na studium si však jeho dcera musí nejprve vydělat brigádami. Měla by také získat stipendium. "Že ji otec podporuje, to je samozřejmé, ale část té podpory by měla jít z její vlastní práce," uvedl prezident.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

lalia ( 27. května 2014 16:16 )

Jak to víte,jste Bůh,nebo jasnovidec.Vy byste to udělal,ale Katka by si to jistě nepřála.

lalia ( 27. května 2014 15:59 )

No je tady hodně závistivců gaunerů.kteří neunesou ,že president má chytrou a dobře vychovanou dceru a také hezkou.Měli byste se stydět.To sem napsali stejně jen ti ubožáci.Ať se Katušce v životě dobře daří,možná právě pro tyto závistivce chce odjed na studia do ciziny.

itartas ( 10. dubna 2014 08:26 )

Zeman evidentně žije pro svou dceru, řekla bych že ho nic na světě jiného nezajímá, ani jeho syn ani manželka dokonce ani voliči ne.

itartas ( 10. dubna 2014 07:58 )

rudyptak48 ( 10. dubna 2014 07:40 )

Máme mít všichni, spolu se Zemanem, obavy jak to dopadne? Prognostik už v tom má dávno jasno, už od té doby, co se jeho sliz rozlil po hradě. A jeho sladká Kate má bodré kýty na porno, takže o to, že by si na studia nevydělala, nemusí mít daňoví poplatníci obavy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa