Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podívejte na hrdinu: Babákovi zmaloval obličej, před kamerou utíkal

U soudu se řešila bitka Michaela Babáka s mužem (vpravo), kterému hrozí za vyražené zuby exposlance až několikaleté vězení
U soudu se řešila bitka Michaela Babáka s mužem (vpravo), kterému hrozí za vyražené zuby exposlance až několikaleté vězení  (Autor: Foto Blesk - Ladislav Křivan, Metropol, ČTK)
Autor: simao - 
9. ledna 2014
12:57

Ještě jako poslanec Věcí veřejných dostal Michal Babák pořádně "přes ústa". V říjnu 2011 přišel při noční rvačce v jednom pražském baru o dva zuby. Útočníkovi Jaroslavu Hášovi však hrozí až 8 let vězení - byl obviněn z ublížení na zdraví. Dnes se přitom osobně dostavil do soudní síně. Před kamerou ale utíkal.

U Obvodního soudu pro Prahu 1 pokračovalo projednání případu bývalého boxera a podnikatele Jaroslava Háši, který podle obžaloby vyrazil při rvačce v baru bývalému poslanci Michalu Babákovi přední zuby. K incidentu došlo v říjnu 2011 v pražském baru Blue Light.

Podnikatel a bývalý člen Věcí veřejných Babák kromě vyražených zubů schytal i několik monoklů, spekulovalo se však, že měl být opilý a vytahovat se na hosty. "Když už jeho neustálé vytahování a provokování přesáhlo únosnou míru, dostal prostě do držky," komentoval v roce 2011 kauzu jeden ze štamgastů.

A přisadila si i Babákova kolegyně ze strany Kristýna Kočí: "Je pravdou, že Michal Babák, podle mého názoru, má problém poznat, co je jeho míra a má tendenci alkohol konzumovat příliš a potom možná býti arogantním." Kočí však měla s Babákem spory a vyměňovali si slovní ataky.

Babák si svůj chrup nechal opravit, co se přesně v baru stalo a proč, to by měl rozhodnout soud. Jaroslav Háša, který Babáka "zmydlil", se však ke kauze odmítl vyjádřit a ze soudní síně utíkal s deskami před obličejem.

Video  Takto prchal od soudu muž, který se měl porvat s exposlancem Michalem Babákem a vyrazit mu dva zuby  - Blesk - Ladislav Křivan
Video se připravuje ...

minehava ( 9. ledna 2014 13:48 )

Až na to,že Babák nebyl ve vládě

vasek711 ( 9. ledna 2014 13:43 )

Ta dira v te dire mu docela i slusi.

salto ( 9. ledna 2014 13:29 )

Jak tehdy někdo trefně poznamenal, že Babák vypadal jako upír co vrazil do kandelábru. Kdepak tito nadlidi opravdu nevědí, kdy už je toho všeho dost. Je jenom otázka času, kdy toho vola někdo zase vystřelí z kecek. Pane Hášo - stojím za Vámi

janka174 ( 9. ledna 2014 13:27 )

 Má se chovat slušně, ha*zl a neprovokovat. Pan Háša by měl být zproštěn obvinění, protože ho po zásluze umravnil. A zuby, Stejně by mu vypadly, už je měl zkažené. To věřím, že by se chtěl hojit, když panu exposlanci zmizel přísun peněz. Určitě byl ožralý jako p*ase!!!

siroky11 ( 9. ledna 2014 13:12 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa