Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zemanová rozsvítila strom na Hradě: Koledy zpívat nechtěla

Autor: sch, geok - 
1. prosince 2013
22:36

Svíčka doma na věnci už nejspíš hořela, přesto první dáma Ivana Zemanová (48) dorazila první adventní den na Pražský hrad, aby rozsvítila stromeček. Při vystoupení dětského sboru ale zarytě mlčela a z vystoupení Václava Neckáře (70) rovnou utekla...

Proč má strach ze zpěvu? „V první řadě bych se omluvila, proč jsem s vámi nezpívala. Kdybyste mě někdy slyšeli zpívat, tak to určitě pochopíte,“ žertovala při proslovu.

Zemanová rozsvícením stromku na Jiřském náměstí na Pražském hradě převzala záštitu nad vánoční sbírkou pro ohrožené děti z SOS dětských vesniček. Sama do kasy, která bude na náměstí do 6. ledna 2014, také přispěla. Na akci si zanotoval svoji Půlnoční i Neckář. To už se ale první dáma dala na úprk, zřejmě za nemocným Milošem Zemanem (69). Kvůli jeho nemocnému koleni vynechala poslední charitativní akci, prý se o něho musela starat. Zřejmě je mu tedy o něco lépe.

strnad86 ( 4. prosince 2013 11:03 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

mandat ( 2. prosince 2013 13:59 )

Proc ma pani Ze4manova strach z barev ? Je tam jak na pohrbu.

jity ( 2. prosince 2013 09:26 )

Já koledy nemusím, tak bych je určitě zpívat také nechtěla a navíc mám hudební hluch.

jity ( 2. prosince 2013 09:26 )

Když je to stejný smrtelník jako třeba ty, tak ty jsi také tlustý a hloupý?

panda82 ( 2. prosince 2013 08:56 )

No podle úrovně redaktorů Blesku, intelingenci jste nechali na hnojišti, se nedivím.ýe ztrácíte tolik čtenářů. v dnešní hektické době chtějí v tisku najít trochu klidu a ne perverzní narážky, nebo musíte hrát do noty majiteli plátku, bez úcty k čekým čtenářům , běžte do háje s takovýma úvahama

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa