Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Okamurova malá domů: Táta jeho milenky ho nahradí v Senátu?

Nahradí otec Okamurovy přítelkyně Okamuru v senátu
Nahradí otec Okamurovy přítelkyně Okamuru v senátu  (Autor: facebook.com, archiv Blesku)
Autor: simao, ČTK - 
15. listopadu 2013
16:00

Tomio Okamura se chystá spolu s dalšími 13 poslanci Úsvitu zasednou do sněmovních lavic. A tak vyvstal problém - kdo se namísto něj stane senátorem? Šéf Úsvitu už má ale jasno. Rozhodl se pro svého potenciálního tchána. Doktora Pavla Talaše, tatínka své milenky Moniky Talašové!

Je to zajímavý způsob, jak potěšit milenku. A taková rodinná malá domů. Tomio Okamura hledal svého nástupce v Senátu, ale nemusel chodit daleko ze svého domova. Vyrazil na návštěvu ke svému možnému tchánovi Pavlovi Talašovi, slovo dalo slovo a tatínka své milenky přemluvil, ať to místo senátora po něm vezme. Nebude to však jen tak. Talaš musí absolvovat řádné senátní volby.

"Chceme, aby moji voliči na Zlínsku věděli, že jsem stále jejich zástupce a že i můj nástupce je pokračovatelem mé práce... Můj nástupce není anonymní člověk vytažený z rukávu, ale naopak můj nejbližší člověk, ve kterého já osobně mám tu nejvyšší důvěru," zdůvodnil to v pátek odpoledne Tomio Okamura v Otrokovicích, kde novinku oznámil. Chtěl prý také udělat gesto, že to se Zlínským krajem myslí i nadále vážně.

Okamura si ponechá senátorskou kancelář

Okamura tak možná zabil dvě mouchy jednou ranou. Šplhl si u rodiny své milenky a odškrtl si řešení politického problému -  jeho senátorský mandát za 80. obvod ve Zlínském kraji zanikl úspěchem v předčasných volbách. Okamura a spol. v nich získali 6,88% hlasů a 14 poslaneckých mandátů. Na Okamurovo senátorské křeslo si však brousí zuby i kandidáti jiných stran. Co ale určitě nedostanou, je Okamurova senátorská kancelář v Uherském Brodě. Prý si jí ponechá a jen ji přejmenuje na poslaneckou.

Ke kandidatuře doktora Talaše přitom Okamura dodává: "Pan doktor je renomovaná regionální osobnost - má zkušenosti z komunální politiky - byl jak zastupitelem, tak i starostou, a podařilo se mu jako nezávislému v minulosti vyhrát komunální volby." Talašův profil by tak podle něj měl senátorské pozici vyhovovat.

Talaš byl přitom lékařem v nemocnicích v Uherském Hradišti a Zlíně, působil i jako lodní lékař československé námořní plavby. Nyní je praktickým lékařem v Napajedlech. Do voleb jde prý s cílem uspět a pomoci Úsvitu. Fakt, že je otcem Okamurovy partnerky, jako handicap nebere. "Naopak mě to zavazuje," řekl ČTK Talaš. V případě zvolení však nebude senátorem celých šest let, ale dokončí Okamurův mandát.

zabibol ( 17. listopadu 2013 07:46 )

Japonec až nakonec. Okamufukušima.

doktorka6 ( 16. listopadu 2013 13:52 )

No, ono je to celkem fuk, oba jsou si podobní, jak vejce vejci a možná si ani kondo nevšimne, že se vyměnili....Stejně je to celé divadlo....

e.44 ( 15. listopadu 2013 22:28 )

Ále je http://www.novinky.cz/domaci/319397-za-okamuru-kandiduje-do-senatu-otec-jeho-partnerky.html

illis ( 15. listopadu 2013 22:12 )

thomasino18 Jen jsem zapomněla uvést, že jsem 20 let nezměnila zaměstnavatele, ani pozici, ale poděkovat můžu těm "chytrým", kteří předhodili vládní nařízení a tím peníze dolů. Hlavně, že té udřené kobyle její milenec dopřával, té se jistě vládní nařízení netýkalo, když měla óbr nestandardní odměny . Že je dostala po zásluze o tom díky její postelové gymnastice vůbec nepochybuji .Dobře mu tak, něco tak hrozného do postele si málokterý chlap dokáže představit , tedy podle lidí, kteří ji znají. Že to nebude žádný med značí i jeho ztrhaný výraz .

enriko ( 15. listopadu 2013 19:49 )

Nevadí, koupí hlasy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa