Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nagyová a Nečas: Hlazení a dotyky! Chtěli jsme to odtajnit na konci léta, tvrdí expremiér

Autor: Vladimír Barák, mokk - 
21. července 2013
19:39

Mileneci Jana Nagyová (48) a Petr Nečas (48) se dočkali, díky propuštění Nagyové mohou být opět spolu. "Uhnízdili se" patrně v pražských Modřanech, kde má Nagyová byt. Expremiér v rozvodovém řízení tam s Nagyovou oslavil její propuštění šampaňským. A přiznal, že vztah se šéfkou své kancláře chtěl oficiálně oznámit až na konci léta. Jenže pak se situace poněkud zvrtla...

Je ráda, že je venku z vazby. Zlý sen, ze kterého ji po měsíci probudil až „princ osvoboditel“ Petr Nečas, skončil pro Janu Nagyovou v pátek po poledni. Od ostravské věznice si ji odvezl stříbrným bavorákem.

Cílem byl Nagyové byt v uzavřeném sídlišti. A na zdejší terase se také v sobotu odpoledne  zřejmě oslavovala znovunabytá svoboda, konec sexuálního půstu i dnešní 49. narozeniny nové Nečasovy partnerky. Jedly se dobroty, pila se káva, bublalo šampaňské. Páreček se uvolnil v ležérním domácím oblečení…

Dotyky i polibky

Otec čtyř dětí a praktikující katolík Petr Nečas se v pátek poprvé veřejně přiznal ke své milence. Poprvé jí před novináři políbil a nechal se od ní pohladit. V autě se drželi za ruce… To všechno má samozřejmě význam pro oba zamilované, především pro Nagyovou, které podle policie „vyvíjela na Nečase nátlak“, aby se rozvedl. 

Chtěli to oznámit na konci léta

V rozhovoru pro časopis Týden pak Nečas přiznal, že na konci léta plánoval zveřejnit šokující informaci - že dokončí mandát, odejde z politiky a bude s Nagyovou!

Svůj záměr odejít prý chtěl původně oznámit ještě dříve, s ročním předstihem letos na jaře. Aprý by to udělal, kdyby "kolegové ve vedení ODS, pánové Kuba, Pospíšil a Chalupa, nezačali letos na jaře blbnout a rozvíjet debaty o předčasných kongresech". Rozhodl se proto tehdy "zabojovat o pozici v ODS" a oznámení odložit.

"Propletení osobního vztahu s pracovním vztahem prostě není správně a já si toho byl vědom. Mimo jiné i za to musím nést osobní politickou odpovědnost," řekl týdeníku expremiér.

Osoba blízká

Vztah Nagyové a Nečase se však provalil nakonec zcela jinak. Přineslo to však také důležitou právní změnu. Nečekané Nečasovo přiznání totiž může zachránit jeho milenku před možným dalším pobytem v base!

Z milenky je totiž najednou v Česku populární osoba blízká… „Jsou nyní odtajněný pár. Petr Nečas nemusí vypovídat, aby neuškodil sám sobě nebo jí,“ vytáhl teď trumf právník Nagyové Eduard Bruna. Pokud Nečas skutečně s odkazem na osobu blízké odmítne další výpovědi, policii ztíží práci při dalším dokazování. A bez důkazů není odsouzených…

Expert: Zavaří policii!

„Ano, jako osoba blízká může expremiér odmítnout výpověď. Újmu, kterou by utrpěl jeden z nich, druhý důvodně pociťuje jako újmu vlastní. Policie tak bude muset složitě shánět informace jinde,“ řekl Blesku specialista na trestní právo Pavel Cink.

Šlachta jede dál

I přes bouřlivý vývoj se policisté nebojí, že obvinění vyváznou. „Věřím, že skončí u soudu. Jedeme dál,“ řekl šéf vyšetřovatelů Robert Šlachta MF Dnes.

weirdov ( 23. července 2013 07:01 )

odtajnete tu korupci,kterou jste tam iniciovali atd.....

weirdov ( 23. července 2013 07:00 )

Co odtajnit? nikoho vas upoceny intimni zivot nezajima.

rudyptak48 ( 22. července 2013 15:34 )

Samé lži, samé lži... kdyby byly v ři-ti ryby... asi tak nějak, Nečasi. To by ta souložnice musela odejít z tvé kanceláře, a nemohla by i nadále dostávat takové nehorázné odměny, a dřít pro tebe jako kůň. Nakonec je to vidět i na Nečasově vládě... která se mu skoro každý týden rozpadala. Neudržel svého voc-asa na uzdě, jak mohl vládnout nám všem?

jity ( 22. července 2013 13:17 )

Teď to má v rukou volič ODS a Nagyová to měla v rukou už včera.

va45 ( 22. července 2013 12:50 )

Teď to má v rukou jedině volič.ODS skončí pokud ji nebude volit.TOP 09 Kalousek nebude mít ve sněmovně spojence a nebude si moci vyskakovat. I pravicoví volič pokud má všech pět pohromadě musí uznat,že pravice nás dovedla do pekel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa