Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Putina rozvedla hadí žena! Mrkejte, co dokáže milenka ruského prezidenta...

Autor: pk - 
7. června 2013
18:23

Kdo je ta kráska, která dokázala rozbít manželství jednoho z nejmocnějších mužů planety? Je to hadí žena, která se ovinula kolem ruského prezidenta Vladimira Putina (60) a už ho nikdy nepustí, smějí se Rusové.

Faktem je, že bývalá olympijská moderní gymnastka Alina Kabajeva (30), má velmi ohybnou postavu a zřejmě i podobně pružný názor na vztah s muži, kteří by mohli být jejím otcem.

Alina vyhrála zlatou medaili v roce 2004 na olympiádě v Aténách, je 10násobnou mistryní světa a 15násobnou mistryní Evropy. V roce 2007, kdy ukončila sportovní kariéru, se stala poslankyní ruské Dumy. Alina je tudíž velice úspěšnou ženou a velmi nenápadně po Putinově boku nahradila manželku Ljudmilu (55).

A kolem Kremlu se šeptá, že »Vlad« si ji ještě tento měsíc vezme za ženu! Vždyť už mu prý porodila dvě děcka - synka (Dmitrij, 3,5) a dcerku (6 měs.)!

itartas ( 8. června 2013 19:57 )

já tedy diskutovat na téma cikáni nemusím, stejně by to nebyla diskuse , ale snůška útoků a Kalouska taky rozebírat nemusím, ten je jasný. Co se týče Putina, jako chlap se mi nelíbí, ale má něco tajemného v sobě. No, že se rozvádí s manželkou na stará kolena mně docela zaskočilo...že to je kvůli tomuhle zajíčkovi bych silně pochybovala. Pokud je to pravda, tak co na to říct!

rudyptak48 ( 8. června 2013 11:03 )

Kdo cenzuruje kanál Blesk? Cenzuruje ho snad ještě větší kanál, nebo stoka? Ví vůbce Blesk něco o novinářské etice? Když už Blesk zveřejní nějaký článek, tak by se neměl obávat odezvy. Soudružko Šmuclerová, vy v Blesku nemáte odpovědné redaktory? Proč se bojíte diskuze ke Kalouskovi? Žeby jste neplatili daně? Proč se bojíte diskuzí k cikánské problematice? Nedotuje vás snad EU? Nebojíte se snad ztráty dotací?

dobrotka ( 8. června 2013 05:42 )

Takove klenoty ja nerozdavam na potkani

dobrotka ( 8. června 2013 05:41 )

Uz si zase zahravas. Premyslej nad novym nickem, ale tak, abychom to poznali

dobrotka ( 8. června 2013 05:40 )

Trosicku se pletes. Mnozi politici maji krasna a neodolatelna konta

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa