Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Góóól! Kancléřka Merkelová skákala na tribuně

Autor: šim - 
17. října 2012
13:02

V současnosti je jednou z nejmocnějších žen Evropy. Přísná, suchá, nekompromisní. Tak Angelu Merkelovou znají všichni. Její bouřlivá reakce zanícené fotbalové fanynky je tak něco nevídaného.

Kancléřka Angela Merkelová vyrazila na kvalifikační utkání na mistrovství světa 2014 v doprovodu švédského ministerského předsedy Fredrika Reinfeldta. Zápas, který se konal na slavném berlínském olympijském stadionu, sledovali oba z čestné tribuny. Švédská delegace se dokonce vybavila fanouškovskými šálami.

Zatímco na půdě evropských institucí zachovává většina politiků chladnou tvář a distingované chování, jak se jedná o fotbal, jde diplomacie stranou. Série fotografií zachytila Merkelovou v nadšeném jásotu, když tým Německa skóroval.

Její švédský protějšek v těch chvílích seděl jako zařezaný. Když role obrátily, vyskočil švédský premiér, Merkelová se mohla jen chytat za hlavu. Utkání nakonec skončilo 4:4 a státnici zápas zakončili vzájemnou gratulací.

kristynavanackova ( 17. října 2012 18:33 )

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.Cervena-Cerna.cz

atakdale ( 17. října 2012 13:21 )

udělala by líp, kdyby skočila z okna... čím vyšší patro, tím větší obecný blaho

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa