Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Jiří Paroubek na chatu na Blesk.cz: Koho potopí Rathova kniha?

Jiří Paroubek na chatu Blesk.cz
Jiří Paroubek na chatu Blesk.cz  (Autor: Blesk - Pavel Hofman)
Autor: psch - 
8. října 2012
15:01

Bývalý premiér a současný předseda strany LEV 21 Jiří Paroubek odpovídal na chatu na Blesk.cz. Jaké šance na úspěch má jeho strana v krajských volbách nebo jak přiměla jeho žena napsat Davida Ratha skandální knihu z basy?

O Davidu Rathovi i jeho knize se Jiří Paroubek vyjadřuje vesměs dobře. „S Davidem Rathem si sice netykám, ale nedělám, že ho neznám,“ odpověděl na jednu z mnoha otázek, které jste mu položili.

To, že si lidé spojují Paroubka s Rathem a dávají si je do přímé rovnice, je docela pochopitelné, podle Paroubka ale nesmyslné. Knihu vydává jeho žena, prý nikomu ublížit nemá. „Rathova kniha rozhodně nemůže nikoho potopit. Četl jsem ji, čte se velice dobře a je dobře napsaná,“ čímž vyvrátil otázku dalšího čtenáře, který mluví o knize jako o braku.

Je Rath vinný? „Nevím, jestli je Rath vinný nebo ne, věřím jen ve spravedlivý a nezávislý soud. Ostatně, ti různí Bártové, Parkanové a Vondrové běhají dál po svobodě...“

Paroubek se voliče snaží nalákat k urnám a slibuje, že se současná krize zlepší. „Vláda kašle na ochranu spotřebitele, což bylo viděl v metanolové aféře,“ takhle odpověděl Paroubek čtenářce, která si stěžovala na současnou cenovou situaci v potravinovém odvětví.

A jaký má předseda NS-LEV 21 názor na korupci? „Jsem pro zřízení zvláštních tribunálů, které by řešily korupci veřejných činitelů. Jsem pro zpřísnění sazeb za korupční jednání,“ napsal.

Byť na některých fotografiích vypadá, jako by Jirkovi na mítinky nikdo nechodil, on sám si je pochvaluje. „V 11 hodin jsem byl dnes na mítinku v Lovosicích, a bylo tam zhruba 60 lidí a dalších 100 prošlo a vzalo si naše materiály. To za 40 minut není špatná bilance.“

Ostatně... Přečtěte si celý rozhovor...

mirkazam ( 13. října 2012 14:06 )

Proto knihu vydala Paroubková, aby Jirka nebyl potopen. A teď bude filosofovat a dumat nad tím, koho kniha potopí. Hodně průhledné Paroubku...

chrchla ( 9. října 2012 23:30 )

ten cocot chodí šlapat chodník,z výdělku to dotuje,jen ho pálí zadel,za noc má až 3O klientů

simeon ( 9. října 2012 18:50 )

a kdo tu vaší nesmyslnou červenou/černou asi dotuje když všichni jen rejžují? Prosím o seriózní odpověď. Díky

verkadobriskova ( 8. října 2012 19:33 )

Lidi, 95% naroda si alespon jednou v zivote vsadilo loterii. Ja ne! Nechci zivit sejdire typu Husak a spol, protoze v loterii NIKDY NIC NEVYHRAJETE! Objevila jsem ale system www.Cervena-Cerna.cz a konecne se penizky sypou i ke me! Velice doporucuji! Nesazejte v loterii, vyzkousejte toto a budete nadseni!

bome ( 8. října 2012 17:36 )

Paroubkova vydava tu knihu na oplatku, ze se v ni nebude psat o Jirim, to by vydalo na samostatnou knihu od RAJ az na predsedu vlady pod kontrolou Kockovic klanu a dalsich majitelu strelnic a kaceru a Dagestanske mafie

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa