Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hejtman Hašek opustil manželku: Kvůli podpantofláctví a téhle ženě?

Autor: Gabriela Peringerová, Ondřej Požár, lmk - 
15. června 2012
05:00

Velký šéf v práci, ale doma pod pantoflem! Takto rozpolcený život vedl údajně ještě donedávna jihomoravský hejtman a druhý muž ČSSD Michal Hašek (36). Proto prý odešel od manželky i dcery a bude se rozvádět. Na jeho rozhodnutí se však údajně podílela i milenka Šárka Rouzková. O koho jde?

Hejtman Hašek platí za mocného muže, který pro trefnou odpověď nejde daleko. Doma byl ale údajně dlouho pod pantoflem. Řídila prý ho manželka Veronika a hlavně tchyně. Ta také podle informací Blesku stojí za jeho rozchodem s manželkou. Jenže není to jediný důvod...

„Konečně od ní odešel a bude se moct nadechnout. Ta jeho nádhera a hlavně tchyně ho k ničemu nepustily. O všem rozhodovaly ony,“ prozradila Blesku žena, která poměry v rodině zná.

A kdo je údajná milenka hejtmana, který kvůli ní odešel od manželky a dcery Justýnky? Šárka Rouzková, již hejtman pověřil vedením své kanceláře, má pověst chytré sympatické pracovité ženy, která na úřadě vládne pevnou rukou. Je vdaná a bezdětná. Včera však nebyla k zastižení.

„S hejtmanem jezdí na víkendy do zahraničí a pravděpodobně spolu bydlí v centru města,“ tvrdí zdroj obeznámený s poměry na Krajském úřadě v Brně. Místopředseda ČSSD však včera znovu na Facebooku zopakoval, že v pronajatém brněnském bytě bydlí sám.

Naším společným zájmem je, aby tato smutná situace co nejméně ovlivnila život naší malé dcerky, na jejíž společné výchově se hodlám po dohodě s manželkou i nadále podílet,“ napsal hejtman na Facebooku.

klaun11 ( 18. června 2012 15:42 )

On se dá rozvodem takhle docela dobře naředit "křišťálově čistě" získaný majetek, což je v současné době velice potřebné a předvídavé.

klaun11 ( 18. června 2012 15:41 )

On se též rozvodem dá naředit křišťálově čistý majetek, a dá se ho takhle hodně naředit, což je v současné době velice potřebné.

klaun11 ( 18. června 2012 15:39 )

On se též rozvodem dá naředit křišťálově čistý majetek, a dá se ho takhle hodně naředit, což je v současné době velice potřebné.

lukolina ( 17. června 2012 09:32 )

A ti co nežikají Ž nejsou pod pantoflem ?

bobina ( 17. června 2012 07:18 )

Já ho nechápu! Není to chlap,když si ty dvě ženské nedokázal postavit do latě! Nechat se ovládat ženskou je slabošství a tím u mně stratil glanc! Je to obyčejný srabáček!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa