Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Paroubková prolomila mlčení: Milion na dům mi půjčil Benda

Autor: poe, mivrk - 
5. června 2012
05:00

Rozptýlit pochybnosti kolem koupě domu na řecké Ithace se snaží manželka expremiéra Petra Paroubková (38). Ještě v minulém týdnu, kdy Blesku odtajnila, že si půjčila, odmítala říct od koho. Teď se na svém profilu na Facebooku kaje. Peníze jsou prý od kmotra její dcery (dříve vlivného představitele ČSSD) Petra Bendy.

„Abych předešla jakýmkoliv spekulacím (mediálním), rozhodla jsem se zveřejnit následující fakta: Na půlku dvojdomku v Řecku jsem si loni na pár týdnů vypůjčila jeden milion od Petra Bendy,“ napsala Paroubková. Půjčka prý byla zúročená.

„Veškeré převody – půjčení a vrácení uvedené částky s úrokem – proběhly bankovními převody,“ dodala manželka Jiřího Paroubka. Ta má stejně jako její muž k Bendovi blízko. Je totiž nejen kmotrem dcery Paroubkových, ale i sponzorem nové strany expremiéra. Věnoval jí prý už miliony.

reiner ( 6. června 2012 13:18 )

No, ona i ta ex-Paroubková se umí otáčet. Pozemky u chalupy koupila za pakatel a obratem prodala za miliony. Jinak ale při obhajobě v televizi musela číst z lístku " můj muž je čestný člověk....", to bylo tehdy krátce před provalením jeho nevěry.

mathony ( 6. června 2012 08:11 )

těm taky začína pr... cvakat kde přišli k těm milionům napřed takový velký prodej knihy a ted půjčka ale vše je křištálově čisté

mirkazam ( 6. června 2012 06:52 )

Ale ale, že při rozjeté kauze s Rathem se najednou naše ,,spisovatelka " vzpoměla, kdo jí ty prachy půjčil.Že by začalo cvakat u zadku všem těm křišťálově čistým ?

llottoss ( 5. června 2012 23:17 )

llottoss ( 5. června 2012 23:16 )

Fešák Hubert byl oproti pisálkům Pleskačům inteligent

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa