Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Sněmovna plná kyselých ksichtů: Tohle nám vládne

Autor: Josef Šťastna - 
1. května 2012
04:58

Vláda premiéra Petra Nečase získala v pátek důvěru Sněmovny. Hrozba předčasných voleb ale stále visí ve vzduchu. Blesk.cz vybral nejzajímavější grimasy, které byly v pátek v parlamentě k vidění. Je malá šance, že při další předvolební kampani tyto ksichty už neuvidíme.

Pro kabinet ODS, TOP 09 a lidí kolem vicepremiérky Karolíny Peake hlasovalo v pátek 105 poslanců a vláda získala důvěru.

Hlasování předcházelo devět hodin řečnění především opozičních politiků. K vidění bylo několik otrávených ksichtů, pitvořících se mužíků, přepjatých žen a šklebících se tvorů...

Chvílemi to vypadalo, že fotografové omylem zamířili na sraz klubu retardovaných, ale bohužel. Podívejte se, kdo o nás rozhoduje, kdo připravuje zákony, kdo nám tu vládne a kdo se třese na to, že nám vládnout bude.

handgood ( 3. května 2012 11:12 )

Typickým příkladem je EU, která si uzurpuje čím dál větší moc a větší finanční nároky. Nejlépe je nahnat ovečky do jednoho ovčince a pak je snáze podojit. Tohle je začátek diktatury. Kdo stojí v pozadí? Přemýšlejte?

0707 ( 2. května 2012 12:47 )

Vyšší princip mravní říká: že vražda na tyranovi není zločinem!!!!

0707 ( 2. května 2012 12:45 )

Přeně tak pověsit na nejbližší pouliční osvětelní! Ale muselo by být hodně bytelné, aby Wondru a ty ostatní prasata udržela!! Oni nevládnou jen čekají u koryt každý měsíc až jim příjde výplata na účty!

rudyptak48 ( 2. května 2012 11:10 )

Co to je demokracie? Vláda lidu? Zdaleka ne. Vláda lidu to nikdy nebyla a s lidem nemá nic společného. Je to jen řecký název, vyskytující se v naučném slovníku, a sloužící politikům jako záminka pro různá nepopulární opatření na její obranu. Systém demokracie se vždy začíná hroutit s nenažraností jejich autorit, t.j. ústavních činitelů a složek státního aparátu, které si postupně uzurpují větší koláč moci pro sebe, a tudíž menší pro většinu občanů. Více demokracie pro jednu skupinu, přináši omezení pro jiné skupiny. Demokracie osciluje po sinusoidě, a naklání se zpět k diktatuře, pokud se ukončí mocensky, nebo k anarchii, pokud selžou mocenské nástroje. Motorem veškerého pohybu je kapitál a jeho dítko zisk, ať se to zakrývá pod jakoukoliv ideologii. Občané jsou zmítáni, omíláni a házeni přílivem a odlivem demokracie. A tyhle kyselé hlavy ten proces jenom urychlují, nebo zpomalují, ale v podstatě je to jen balast, který se obnovuje při každých volbách. Lidem opravdu zbývá jen jejich selský rozum. Nenechte se zblbnout politiky. Je to jejich práce, nic jiného neumí. Pro záchranu svých postů udělají cokoliv.

mirkazam ( 2. května 2012 10:07 )

Jedním slovem HNUS...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa