Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Český uctívač tyrana: Šéf komunistů Filip!

Autor: Oldřich Tichý - 
28. prosince 2011
15:36

Koncentráky, hladomor, testy chemických zbraní na vězních… Tak si zřejmě šéf českých komunistů Vojtěch Filip (56) představuje blaho lidu. Všechny tyto zrůdnosti má na svědomí severokorejský diktátor Kim Čong-il (†69), k jehož smrti Filip tamním komunistům upřímně kondoloval. Neopomněl dodat, že si tyrana velmi vážil!

„Velmi jsme si vážili Kim Čong-ila, jenž se obětoval, aby přinesl blaho korejskému lidu,“ stojí v kondolenci, kterou Filip jménem KSČM zaslal do komunistické části Koreje. Vyznal se i ze své víry, že korejská totalitní vládní strana „překoná nynější smutek a nadále povede hrdinný boj korejského lidu za obranu socialismu.“

Filip už si za to vysloužil trestní oznámení a o tom, že by jeho kondolenci měla prověřit policie, mluví i ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil (ODS). Zákon říká, že tomu, kdo projevuje sympatie hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka, hrozí až tři roky vězení.

Šéf komunistů nicméně může hřešit na to, že se na něj vztahuje poslanecká imunita. Sedět zřejmě nepůjde. Opět se ale ukazuje, co je rudá partaj zač. Bez významu není ani to, že Filipova kondolence přišla krátce poté, co Svaz mladých komunistů Československa po svém reagoval na smrt prvního českého prezidenta: „Národe, oslavuj! Zemřel nepřítel lidu Václav Havel!“

Co Filip obdivuje:

- Miliony Severokorejců hladovějí

- Není elektřina, rodiny smí mít jen pár spotřebičů

- Skoro nikdo nemá soukromé auto

- Nejsou lékaři, operuje se často bez umrtvení

- Severokorejci nesmí svobodně opustit zemi

- V koncentračních táborech trpí statisíce lidí

- Na vězních jsou testovány chemické zbraně

- Všechna média jsou státní a cenzurovaná

babycom ( 4. ledna 2012 15:13 )

Zdá se mi velmi trapné co se píše v tisku,přijde mi to jako dříve.Kdo neuctíval Havla je proti nám.Každý má právo kondolovat komu chce.Havel byl také dítě kolaboranta a nikomu to očividně nevadí,udělali jsme z jeho pohřbu to co ti v Koreji a to je v pořádku?Cena za tu naši nekončící komedii by asi zajímala nejednoho člověka.Měla jsem za to,že stát je jako rodina s rozpočtem,alespoň takto nám to podávají.Tak jak je možné z rodinného rozpočtu zaplatit takovou sumu,když si v něm roky nehorázně škrtáme.Pokud by to šlo z jeho pozůstalosti,tak nikdo ani necekne.Takže tuhle špínu schováme za takovou pitomost jako je kondolence pana Filipa.

jirkaacs ( 4. ledna 2012 13:54 )

to je spatnej vtip s tim prejmenovanim?

jirkaacs ( 4. ledna 2012 13:51 )

Dejte uz s nim pokoj

kuna ( 4. ledna 2012 12:54 )

Dejte uz Havlovi pokoj a klid , prejmenovani letiste na Havlovo by jen vzbuzovalo nekonecnou nenavist a vzpominani ve spatnem smyslu.

jakub-moravec ( 4. ledna 2012 10:18 )

Než pojmenovávat ulice po Havlovi,to raději vraťte názvy Fučíka,lidi ještě dodnes pamatuji stanice Metra a tam už Fučík byl. Fučík nebyl žádný podrazák a musel dolů a Havel jako zrádce národa,oprátku zasluhoval a je do nebe vychvalován. A co takhle Havlovi přidělat křídla aby už odletěl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa