Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragická smrt italského turisty: Nepřežil pád z Karlova mostu

Italský turista nepřežil pád z Karlova mostu
Italský turista nepřežil pád z Karlova mostu  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK, ljš - 
26. listopadu 2011
14:22

Ital, který do Čech pravděpodobně přijel obdivovat krásy Prahy, se z dovolené už domů nevrátí. V pátek večer nepřežil pád z jednoho ze symbolů hlavního města, Karlova mostu.

Podle policie se turista pravděpodně příliš vyklonil, když se chtěl vyfotografovat u jedné ze soch. Následný pád do ulice na Kampě pak bohužel nepřežil.

"Policisté zjistili, že se muž chtěl vyfotit u jedné z tamních soch. Bohužel se při tom s největší pravděpodobností zaklonil natolik, že přepadl přes zábradlí Karlova mostu," uvedl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

sergi ( 29. listopadu 2011 17:29 )

Jen pro upřesnění.Nejednalo se o turistu, ale jednoho ze světově uznávaných ortodntistů.Čest jeho památce.

jakub-moravec ( 27. listopadu 2011 17:07 )

Klaus bydlí blízko Karlova mostu a chodí někdy na procházku po tom Karlovém mostě? To by se měl nabídnou nějaký fotograf,že mu udělá snímek,jak se dívá přes Vlavu někde do dáli a pak ho tam do Vlatavy jednoduše šoupnout. Budeme mít pak policejní zprávu,Klaus,jako odhlasovaný gauner na třetím místě se nešťastnou náhodou příliš vykláněl z mostu a nehodu bohužel nepřežil

jakub-moravec ( 27. listopadu 2011 17:01 )

rechte, také mně je to záhadou,proč ti cikání jsou tak nedotknutelní. Mě vykopli z diskuze na Novinkách,když jsem jen tak letmo se zmínil něco o cikánech,jinak nejsem rasista a neodsuzuji cikány podle pletí, jen takové kteří kradou.Proti zlodějům se přece psát může, ale asi ne v Česku. Ale vládu celou máme cikánskou,protože vláda krade,naštěstí toto není rasismus,když vládní gauneři jsou bílí Také se prý jeden cikán stěžoval v Kanadě na rasismus v Česku a když se ho tam ptali co konkrétně, uvedl, že v Česku stavěj sněhuláky bílé

gevi ( 26. listopadu 2011 21:03 )

To se pletete. Žebráci nebyli v letech 1999 - 2006, kdy vládla ČSSD. To jen ODS lidi ožebračuje.

tryskomys ( 26. listopadu 2011 19:40 )

V blahobytu žijí jen ti, kteří včas pochopili, jak na to.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa