Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladá komunistka Vendula: Fotila se nahá s rybářským prutem

Autor: jos - 
14. října 2011
13:40

Čtyřiadvacetiletá zastupitelkyně za Jindřichův Hradec Vendula Kroupová (KSČM) zřejmě dokáže své voliče zaujmout. Když ne přístupem k problémům regionu, tak zcela určitě svým odhaleným tělem.

Vendula Kroupová nasadila síťované punčocháče, lascivní výraz, odhodila svršky, popadla bičík a šlo se na věc. Vznikly z toho fotky, které dokazují, že jsou chvíle, kdy regionální politička před svými voliči opravdu nic neskrývá. Na radnici její aktivitu vítají téměř s nadšením.

"Z uměleckého hlediska je to velmi zajímavé, z toho "politického" velmi novátorské. Osobně s tím ale nějaký větší problém nemám,“ sdělil pro agenturu Mediafax starosta města Stanislav Mrvka (ČSSD).

"Myslím si, že ty fotografie se panu fotografovi velmi povedly. Nemyslím si, že by veřejnost akty nějak pohoršovaly, protože na internetu jsou různé daleko horší snímky. Pokud se však některým lidem nelíbí, tak ať mě příště nevolí," uvedla pro denik.cz mladá komunistka.

ajlili ( 20. prosince 2011 04:48 )

Ta dvacetiletá děvčica vypadá jak vyžilá prostitutka... Akty jdou nafotit krásně, tyto se nepovedly. Ale ať jsou politici jací jsou, měli by udržovat alespoň jakési zdání serióznosti a ne se vystavovat jako kur.vi.čky. To je fakt otřes!

xaverxx ( 17. října 2011 12:02 )

Lepší takováto bolševička než pobožná Parkanová.

wojtylak ( 15. října 2011 21:12 )

rajcovní, pěkná chtěl bych to vidět všecko a pěkně zblízka!!

stupidus ( 15. října 2011 18:42 )

S tím ordinérním ksichtem se do politiky docela hodí.

venxa ( 15. října 2011 13:52 )

Rad bych honil blby pecoldy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa