Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kristýna Kočí: Za nahou fotkou stojí Bárta!

Autor: Veronika Pukačová, mivrk - 
1. října 2011
05:00

Jen v kalhotkách, na posteli a se zkříženými pažemi přes nahá prsa. Tak vypadá fotografie poslankyně Kristýny Kočí (26), kterou nafotila ve svých devatenácti letech a nyní se dostala na veřejnost. Kočí tvrdí, že obrázek tehdy nafotila pro svého přítele Pavla. Zveřejnění snímku teď podle ní mělo sloužit k tomu, aby ji její bývalí spolustraníci znevěrohodnili jako svědka v kauze "úplatky v obálkách".

Policii Kočí už dříve řekla o svém podezření, že ji někdo bude chtít fotkou zdiskreditovat. Před třemi týdny se dozvěděla, že se jedná o prodeji fotky médiím. Dokonce prý byla upozorněna, že by si ji měla sama koupit. To odmítla. „Je to decentní fotka, kde není nic vidět. Bohužel už ji nemám ani já. Když mi bylo devatenáct, nafotila ji má sestra. Bylo to pro expřítele Pavla jako dárek,“ řekla Blesku Kočí.

Podle ní jde o snahu faktického šéfa Věcí veřejných Víta Bárty znevěrohodnit a pošpinit ji. „Už od jara od policie a poslance Stanislava Humla vím, že po Praze pobíhá blízký spolupracovník Víta Bárty a shání jakékoliv kompromitující materiály. Šel dokonce přímo za mým expřítelem, zda na mě něco nemá,“ řekla.

Bárta v pátek večer na dotazy Blesku nereagoval. Blesk mluvil s bývalým přítelem poslankyně Pavlem K., pro kterého Kočí snímek pořídila. „Já ho nikomu neprodal, ani ho už nemám,“ řekl. Naznačil, že Kočí tehdy před více než šesti lety se svou nahou fotkou nedělala moc cavyků. „Nevím, zda tato fotografie byla určena jen pro mě, když ji slečna poslankyně poslala i mému dobrému kamarádovi. Mám k dispozici i kopii mailu pro něj,“ řekl bývalý přítel Kristýny Kočí Pavel K. Blesku.

salto ( 4. října 2011 12:49 )

Na to už lidi nějak pozapomněli. Příčiny proč vzniknul socialismus (který vyhořel) jsou tu více méně zase.

komentator ( 3. října 2011 20:50 )

Kam zmizely gevi biliony korun z velké a malé privatizace při prodeji majetku státu? Nerozkradla je česká napojena na ODS a další pravicové strany za vlády Klause v 90-ých letech. Za bývalého režimu bývalé Československo vyváželo investiční celky např. elektrárny, cementárny, cukrovary, strojírenské podniky atd. Československo si samo postavilo špičkové jaderné elektrárny! Co Česko umí nyní? Stalo se levnou montovnou zahraničních společností. Chce to gevi být objektivní a neblábolit.

jednookykral ( 3. října 2011 16:32 )

HA, tohle vystihuje její povahu...

petulka011 ( 2. října 2011 22:29 )

Sluší ji to....

zidoniusek ( 2. října 2011 15:44 )

ale,ale.A kdopak tě fotil ty kačeno pitomá?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa