Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Opuchlý Paroubek: Spadl na mě včelí roj!

Autor: puk, evakk - 
7. června 2011
21:47

Opuchlá levá tvář, nateklé oko a druhé povážlivě vyboulené. Přesně tak děsivě v úterý vypadal obličej expředsedy ČSSD Jiřího Paroubka (58). Na dotaz Blesku, co se mu stalo, se vykrucoval. A pak vypálil: „Spadl na mě cestou do práce včelí roj!“

Fotoreportér Blesku v úterý zachytil Paroubka, jak v osm ráno kráčí do Sněmovny. A vůbec nevypadal dobře! Měl nateklou celou levou tvář a velké pytle pod levým okem. Jako kdyby dostal pořádnou facku! Pravé oko měl naopak nepřirozeně vyboulené.

Otázku, co se mu stalo, ale odbyl dost svérázně: „Přijďte si mě lépe prohlédnout. Je to zázrak, jako v Lourdech. Už nemám nic opuchlého. Škoda. To mě asi do zítřejšího Blesku nedáte. J. P.“ Na opakovaný dotaz, zda by přece jen neřekl, proč je tak opuchlý, pak napsal: „Popíchaly mě včely. Spadl na mě roj cestou do práce. J. P.“ Na otázku, zda žertuje, už asi Paroubek nenašel vtipnou odpověď.

Petrolin ( 5. července 2011 17:49 )

Nenáviděl přeběhlíky.Požadoval,aby v případě změny strany nebo vystoupení ze strany složili poslanecký mandát.Jsem zvědavý co udělá on.Asi zůstane a nebude riskovat.

y1xcvbnm ( 4. července 2011 21:49 )

aby to nebyla slabá mrtvička??? Nic zlého mu nepřeju.

petulka011 ( 4. července 2011 20:05 )

Pane Paroubek???Nezoufej strč ho do úlu a zabouchej!!!Nic Vám to asi neříká?Petra by mela jednou aspoň radost......

evolucius ( 8. června 2011 15:52 )

To má z toho zahrad-ničení...

crakazasecrak ( 8. června 2011 12:30 )

NEBO UMĚLÉ K O Z Y !!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa