Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Není funkce ani láska: Bendla vykopla manželka!

Autor: Eva Hofrichterová, jos - 
7. prosince 2010
11:21

On byl politik na výsluní, ona úspěšná podnikatelka z luxusní pražské Pařížské ulice. Zlatý pár české politiky, exministr Petr Bendl (ODS, 44) a jeho žena Tamara (47), který se navenek tvářil vždy nadmíru harmonicky, se otřásá v základech!

„Máme krizi a dohodli jsme se na dočasně odděleném bydlení,“ přiznal Blesku Bendl. Jeho žena zase ve společnosti začala používat předchozí jméno Kotvalová.

Bendlovi se v poslední době moc nedaří. Ač ho voliči preferenčními hlasy vynesli při volbách velmi vysoko, nedostal ve vládě ani v ODS žádnou důležitou funkci. Hejtmanství Středočeského kraje po něm převzal David Rath za ČSSD, a jemu tak zbylo jen křeslo řadového poslance.

Krize vtrhla do manželství

Teď přišla krize i v manželství s úspěšnou podnikatelkou Tamarou. Majitelka firmy Carollinum prodává v pražské Pařížské ulici luxusní šperky, hodinky nebo pera. V roce 2008 přiznala, že za posledních osm let měla její firma čistý zisk 68 milionů korun.

„Manžel nemusí jako jeden z mála dělat politiku kvůli penězům,“ chlubila se tehdy Tamara. Idylce je teď konec. Podle Bendla ale to, že s manželkou nežijí, ještě neznamená definitivní krach vztahu. „O rozchod se zatím nejedná. S mojí ženou jsme stále v kontaktu a udržujeme přátelské vztahy,“ popsal Bendl rodinnou situaci.

Podle informací Blesku krizi ve vztahu moc dobře nenese. Manželé jsou od roku 2005, kdy se brali na exotickém ostrově Mauricius, děti spolu nemají. Tamara má tři z předchozích dvou manželství, Bendl má děti dvě.

montpelier ( 8. prosince 2010 10:45 )

Souhlasím

husqarnowicz ( 8. prosince 2010 09:42 )

Pýcha předchází pád. Staré,leč pravdivé přísloví.

bobina ( 8. prosince 2010 08:33 )

a tak má jen to,co si zaslouží. Umí jen lhát a krást,tak ať se s tím teď popere a naučí se vyjít s tím co si vydělá. I když zrovna o takové kriplíky kteří mnění názor den ze dne a pomalu z hodiny na hodinu podle toho jaký vítr jim fouká je v naší politické kultuře dobře postaráno!!!

jana50 ( 8. prosince 2010 07:56 )

Takových špekulantů a chytrolínu jsem už viděla....a jediné co vymysleli byla ta přetvářka navenek (někteří mohli okamžitě dostat angažma do Holivůůůůdu)

petr11 ( 7. prosince 2010 23:12 )

...už nechce modrého, ale jiného s jinou barvičkou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa