Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lidovce vyměnila za porno za 500 Kč!

Video se připravuje ...
Autor: ot, jos - 
7. prosince 2010
08:25

Lidovcům, pro které fotila spolu s novým šéfem strany Pavlem Bělobrádkem (33) krojovaný kalendář, udělala Jana Škrabalová (26) svými nestydatými fotkami ostudu za všechny peníze. Sama ale za focení, při kterém ukázala úplně všechno, dostala jen pět set korun!

Skandál odstartovaly fotky a video na stránkách castingové agentury. Radiologická asistentka, která se před sjezdem lidovců hlásila ke snaze změnit tvář strany, na nich předvedla vše včetně masturbace. Prý pro peníze.

Vzhledem k tomu, že za focení dostala jen pětistovku, to ale nebude celá pravda. „Dívky, které pro nás fotí, tak dychtí po kariéře profesionální modelky, že jsou kvůli tomu schopné udělat v podstatě cokoliv,“ nabízí agentura na svých stránkách pravděpodobnější vysvětlení.

Blesk zjišťoval, co na aktivity své zaměstnankyně říká vedení pražské Nemocnice Na Homolce, ale narazil na hradbu mlčení. „Nebudeme se k tomu vyjadřovat,“ uvedla mluvčí Jitka Kalousková. Sama Škrabalová je v cizině a nechce se vyjadřovat.

husqarnowicz ( 8. prosince 2010 09:26 )

Ten černý obdélník asi označuje místo,kudy by do ní mohl vstoupit duch svatej.

tadytoje ( 7. prosince 2010 10:24 )

http://www.mega-casting.cz/jana-2844/ Pěkně se nám holka z kroje vybravila

rozinkaa ( 7. prosince 2010 09:59 )

jj, a hříchy budou zapomenuty.... To mě připomnělo, jak příbuzní Čunka probírali jeho hříchy mediálně propírané (ke kterým se v rodině normálně přiznává ... ty příbuzné znám ;) ), a jedna věřící příbuzná řekla svému manželovi, který to nemohl rozdýchat...."tak ho nech, vždyť už se vyzpovídal"

rozinkaa ( 7. prosince 2010 09:48 )

Jsem sice holka, ale přijde mi, že slečna není nijak zvlášť atraktivní ... Navíc ta fotka je skutečně neprofesionální a nelichotící... Dobrý fotograv umí i z ošklivky vytáhnout to pěkné a udělat sexi fotku... no ale ta povadlá prsa, nepřiměřeně silné nohy proti zbytku těla, neupravené vlasy, nenalíčená a ještě tak lacině roztáhlé nohy.... no fuj, mě na tom nepřijde nic hezkého Ale zase i chápu, že víc jak 500 kč agentura za takový materiál nedá, že

adam55 ( 7. prosince 2010 09:35 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa