Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Paroubkovi kvetou v září sněženky: Kdo z vás to má?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: koc, Kjak - 
12. září 2010
05:00

Kdyby česká politika neměla Jiřího Paroubka (57), musela by si ho snad vymyslet. Každý jeho facebookový příspěvek nebo blog na internetu něčím překvapí. Nezklamal ani v rozhovoru, který poskytl deníku Aha!.

V něm popisuje, jak mu právě teď na zahradě krásně kvetou sněženky. Tedy květiny, které nám všem ostatním kvetou brzy zjara! „Mám velkou radost, že prší, protože zahrádka nestrádá. Sněženky, bledule, petrklíče, fialky, konvalinky a samozřejmě teď to kvete krásně“ rozplývá se Paroubek.

Mezi lidmi je přitom sněženka nebo bledule známá jako jeden z prvních symbolů blížícího se jara. Ex-šéf ČSSD nezklamal, ani když zabrousil k otázce letního oblékání. Opravil slova redaktorky, která omylem označila jeho značkové plavky za obyčejné kraťasy. „Nechci vás opravovat, ale ty kalhoty byly plavky, a byly to plavky Hackett, což není tak úplně firma na úrovni nějakého C&A,“ odpověděl sociální demokrat Paroubek a mnohým tak připomněl svůj pověstný výrok: Kdo z vás to má?

Shelby16 ( 13. září 2010 10:27 )

Kdo mě ještě neznáte, jsem poctivá, skromná pracovitá zaměstnankyně kapitalistického obchodního řetězce potravin, bohužel zatím mému enormnímu nasazení a vysoké kvalitě mé práce neodpovídá moje silně podhodnocená kapitalistická mzda prodavačky !

Shelby16 ( 13. září 2010 10:23 )

On jediný se vždy stavěl a bojoval za nás obyčejné lidi a usiloval, aby za naší poctivou každodenní kapitalistickou dřinu, obyčejný poctivý pracovitý člověk dostal spravedlivou kapitalistickou mzdu !!

jindraa ( 13. září 2010 09:35 )

nezavidte, vite co to muselo dat prace, prokecat a prozvanit se tak vysoko ? meli jste se lepe ucit, mit proriznutou hubu , ostre lokty, kontakty z minulosti a meli jste to taky.... A mozna by vam i ty snezenky vykvetli

jindraa ( 13. září 2010 09:33 )

A on se ma Meciar nejak spatne ? .......

lynx ( 13. září 2010 09:21 )

Nemá prachy jen z Pandurů, ale zejména z Unipetrolu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa