Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Proč čerstvě ženatý ministr nenosí prstýnek? Bojí se manželky!

  • Autor: Květa Kočová,Oldřich Tichý,josK - 
    5. 9. 2010
    05:00

    On má pověst tvrdého manažera, ona naopak působí jako křehká blondýnka. Mnohé ale nasvědčuje tomu, že když za ministrem dopravy Vítem Bártou (36) a jeho manželkou, místopředsedkyní Sněmovny Kateřinou Klasnovou (32), zaklapnou dveře jejich luxusního bytu, je Bárta pod pantoflem!

    První náznaky, že se Vítek své Kačenky (ano, právě tak o sobě oba politici i na veřejnosti mluví) tak trochu bojí, zjistil Nedělní Blesk při pátrání, proč ministr Bárta nápadně často nenosí sotva dva měsíce po svatbě snubní prstýnek.

    629662:gallery:true:true

    „Je to trapné, dnes jsem ho zapomněl,“ vysvětloval nejprve minulý čtvrtek. Pak ho ale "zapomněl" ještě několikrát – naposledy tento čtvrtek při výslechu na policii a neměl ho ani při vystoupení v páteční televizní show Jana Krause! Tak častá zapomnětlivost už ale byla nápadná, a tak musel Bárta s pravdou ven: „Na noc ho pravidelně odkládám, a protože ráno občas brzy vstávám, nechci hledáním prstýnku budit vedle spící Kačenku a raději tiše mizím.“

    "Někdy je to mazec"

    To by mohlo vypadat jako partnerská ohleduplnost, kdyby se ale Bárta nerozpovídal v Krausově pořadu. „Kačenka je celkem drsná, ona na to nevypadá, ale někdy je to mazec, to vám řeknu,“ přiznal.

    A jak byl před kamerami rozjetý, přidal i příklad, jak mu žena změnila plány ministerské cesty do Karlových Varů: „Já jsem jí zapomněl říct, že se mi ráno nechce vstávat, takže bych tam jel na noc, tak jsem si tam objednal hotel.“ A byl oheň na střeše. „Nakonec jedu ráno,“ dodal Bárta téměř smutně. Jestli mu Kačenka neudělala po vysílání pořadu doma "mazec", není jasné. Dotazy Nedělního Blesku nechala bez odpovědi.

frantisekdobrota ( 8. září 2010 17:01 )

Například můj děda, otec nebo já Pro toho kdo dělá manuální práci je prstýnek nebezpečnou zbytečností.

mouse ( 8. září 2010 00:02 )

když nedokáže najít prstýnek na nočním stolku.

carmela85 ( 5. září 2010 16:05 )

Článek nemá logiku. Nošení prstenu snad o vztahu nic nevypovídá, ne?

e.44 ( 5. září 2010 13:28 )

Trapnej článek o ničem

andik.ha ( 5. září 2010 12:36 )

No protoze ma tu krahbicku kdy se mu hlasi jeji prijezd. Natahuje kalhoty asi dost casto... Uhnala ho, kačenka ho olizuje ve snemovne a on bude rad apkdyz od kacenky bude co nejdal a bude dost casto spat po hotelich.... Paparazzi yabodujte on uz ted ma jiny. Doma pod pantoflem a mobil plny jinych kacenek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa