Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Václav Klaus mladší: S manželkou žijeme odděleně!

Václav Klaus mladší a jeho manželka Kamila Klausová, rozená Pojslová
Václav Klaus mladší a jeho manželka Kamila Klausová, rozená Pojslová  (Autor: ČTK)
Autor: pes, ČTK - 
12. dubna 2010
15:52

Syn prezidenta Václav Klaus mladší nežije se svou manželkou. Udržují spolu ale komunikaci kvůli svým dětem.

"Již delší dobu žijeme odděleně. Naše vztahy jsou nadále korektní a společně se podílíme na výchově našich dětí," přiznal Klaus mladší Blesku.

Starší syn prezidenta Klause je ředitelem pražského elitního soukromého gymnázia PORG. S tehdejší studentkou žurnalistiky Kamilou Pojslovou se oženil v roce 1995. Mají spolu tři děti - třináctiletého Vojtěcha, jedenáctiletou Kateřinu a osmiletého Jakuba. Václavu Klausovi mladšímu je 41 let.

Prezident má ještě mladšího syna Jana, který je ženatý od roku 2000 a má dvě děti.

Václav Klaus mladší Václav Klaus mladší | ČTK

anelam ( 14. dubna 2010 14:33 )

To neva já jen že Aleš se jednou ohradil že vysvětluje že není ženská .zrovna jsem to četla tak jsem ho upozornila že si nás pletou.ON jako ale-Aleš--nam,pozpátku man jako muž,tak si myslím že se k tomu dopracoval.Ale pro jistotu se budu podepisovat Al 2 ať nemusíme měnit nicky ČAUKY....Al. 2

znojmacka ( 14. dubna 2010 12:21 )

anelam, já si tě nepletu s alenamem, na tenhle nick, jak jsem si tý přesmyčky všimla tak, jsem obezřetnější.. Takže celou dobu odpovídám alenam.. Jenom jsem ze začátku myslela, že je spíš ženská- jako alena(m).. Takže u mě v pohodě, já vím, že to nejsi ty a myslím, že jsem nikde při oslovení ani nezaměnila tvoje anelam za alenam.

anelam ( 14. dubna 2010 10:21 )

I když souhlasím s alenam-Já jsem ANELAM!!!!Je to sranda,jak si nás pletete alenam je chlap s .... ???!!!!!

znojmacka ( 14. dubna 2010 07:53 )

alenam.. dík za ocenění mojí logiky.. Můjbože bjutifl asi deset minut po jejím příspěvku psal, že Klaus nemůže za to, že se tak narodil. Co z toho logicky vyvozuješ ty? Já tedy, že jí svým způsobem napsal, že to má vrozený.. Že to bjutifl nevěděla, za to kofila opravdu nemůže.. Kofila psala příspěvek pro bjutifl 13.4. v 8.50 a to, že bjutifl netušila, že jde o vrozený postižení oznámila až 13.4. ve 14.22.. Takže.. logiku posloupnosti příspěvků na zdejších diskuzích neházej na podle tebe moralisty typu kofila.

alenam ( 13. dubna 2010 20:14 )

ta tvoje logika je skutečně úžasná To ti nedošlo, že ty příspěvky, které jsou před bjutifl, byly ve skutečnosti napsaný až po bjutifl?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa