Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Nahé ženy podporují Schwarzenberga: Karel je sexy

Autor: INT, šim - 
17. února 2010
11:01

Když potřebujete zaujmout, použijte k tomu nahou ženskou. Tím se dneska řídí kdekdo. Dokonce i brněnská buňka TOP 09, která svého předsedu Karla Schwarzenberga propaguje na nahých ženských prsou.

Nápad pochází z hlavy Lukáše Grulicha, člena brněnské TOP 09. Grulich nechal svléknout několik Schwarzenbergových sympatizantek. Polonahé ženy mají bradavky přelepené samolepkami s portrétem knížete. Některé na fotografiích drží dokonce Schwarzenbergovu bustu. Informuje o tom středeční MF Dnes.

Celé propagační kampani vévodí heslo: Karel je sexy. Dívky odměnou za pózování dostaly emailovou adresu právě s touto doménou.

Sám Karel Schwarzenberg z brněnského počinu příliš nadšený nebyl. Jak se nechal slyšet, nepřišlo mu to ani vtipné, ani příliš erotické.

Nad mírou upřímných sympatií vyfotografovaných dívek se ovšem vznáší otazník. Galerie polonahých či zcela nahých dívek totiž na webových stránkách působí jako šik bezhlavých rytířek. To neměly odvahu ukázat svou tvář a podporu Karlu Schwarzenbergovi vyjádřit také přímým pohledem do objektivu foťáku? Stydí se snad za něco?

Stránkám navíc vévodí výzva pro další dívky, aby se vyfotily v podobné stylizaci a fotky posílaly na adresu administrátora.

A co vy, vážení čtenáři Blesk.cz, svlékli byste se na podporu nějakého politika? Napište do diskuze pod článkem, co si o tom myslíte!

gogo ( 19. února 2010 17:17 )

Přesně tak ...

kalamandra ( 18. února 2010 14:54 )

Lenice by udělala panu Knížeti lepší službu, kdyby mu vymyslela nějaký vtipný slogan než se pro něho lacině a trapně svléknout. Se slušnosti, věrnosti a odváděním daní to nemá nic společného, obnažování se, je prostě proti dobrému vkusu. Podle mého názoru mu tyto obnažené ženské uškodily a rozhodně nepřidaly na serioznosti.

znojmacka ( 18. února 2010 14:30 )

no, tak to je taky pěkně laciný, jako celá vaše akce- obhajovat to- že žádný umělec není za svého života pochopen.. Prosímvás, co Vy učíte? Že jsou podle Vás pr.sa s nalepenýma známkama nazývány uměním Navíc jste tam nepředvedly a ani ten umělec nevymyslel nic světobornýho, jelikož před vámi se takhle prezentovala strana NEI , jenže k nim to aspoň jakoby patřilo a o to jde, každej tu stranu bral jako "odlehčení" voleb, (tak, jako Strana piva), každýmu bylo jasný, že je volit nebude, protože by to nikomu moc nepomohlo, ale že je to spíš jakási recese , což začíná po těchto "aktech" vypadat i ta TOP 09. Takže o umění bych pochybovala, ale někdo se zvláštním vkusem může nazvat uměním i sádrovýho trpaslíka, to je pravda. No a ten sexy mozek- to je taky okopírovaný "umění", což ale Vy jistě víte. Akorát tedy nevím, čí mozek je mezi těmi 2 pány víc sexy , nemluvě o zbytku těla

lenice ( 18. února 2010 14:01 )

a proto mě nepřekvapují Vaše reakce. Jen mě mírně děsí jak je naše společnost upjatá beze smyslu pro humor. Myslím, že odlehčení volební kampaně nikomu neubližuje a být já sama panem Schwarzenbergem, tak jsem spíše potěšena. Na fotografiích nejsou vidět obličeje právě proto, jací jste Vy, ne proto, že bysme se za svoje činy styděly. . Návrhy na starší ženy focené se samolepkami mi nepřipadají vhodné, jde o jistou míru vkusu, kterou podle mého názoru tímto nepřekračujeme. a Karel je skutečně sexy, hlavně jeho mozek

znojmacka ( 18. února 2010 12:10 )

jo a ještě by mě zajímal zase váš důkaz, že je Karel sexy A i kdyby byl, (jako že teda rozhodně není), tak co to má společnýho s politikou a v čem by nám to pomohlo ? To je jako hledat nejkrásnější miss, ale podle inteligence akorát bych řekla, že to se někdy může i stát, že se najde krásná a inteligentní. Ale nač by nám byli sexy politici? Vysvětlíte mi to jako paní učitelka?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa