Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nicota ovládla Poslaneckou sněmovnu

Autor: bel - 
12. února 2010
23:18

A všechno ovládla Nicota, která zachvátila už i Poslaneckou sněmovnu… Tak by mohl začínat nový pohádkový Nekonečný příběh. Pravice už se v minulých dnech pocvičila ve zdržování, a tak v pátek mateřská, důchody nebo nemocenská neměly šanci.

Zdeněk Prosek (ODS) dokonce trhnul nový rekord a vypočítávání čísel bodů, které chce vyřadit z programu, četl hodinu a půl! Poslanci ODS to byli ochotni dotáhnout až do 14. hodiny, kdy už nebylo možné o levicových zákonech hlasovat.

Nicota ve Sněmovně byla nesnesitelná. Někdo si četl, někdo zabořil hlavu do dlaní, někdo hlasitě úpěl. A předsedajícímu Vojtěchu Filipovi (KSČM) se dokonce spustila krev z nosu. Nakonec šéf Sněmovny svolal strany a všechny probíhající schůze ukončil.

ODS chce, aby si poslanci od Sněmovny odfrkli až do voleb koncem května.

karel128 ( 13. února 2010 16:35 )

A ty si myslíš že z tebe dělá pitomce jen ODS..? Pitomce a vola z tebe dělají všichni poslanci, včetně Socanů a komančů.. začni už přemýšlet hlavou.!?!? A jestli Ti to opravdu vadí, tak přijdi na - www.nocr.estranky.cz

karel128 ( 13. února 2010 13:56 )

jen psát, oni mají hroší kůži, jen se tomu smějí.Přijďte to říci přímo osobně a natvrdo - www.nocr.estranky.cz

dostojevskij ( 13. února 2010 13:36 )

Za to co předvádějí nemají dostat žádný plat!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je vidět, že stačí pár kecalů, ostarní chrápou a stejně nic neudělají!!!!!!!!! Senát: to jsou ospalí důchodci- zrušit!!!!!!!!!!!! Pane prezidnte: soudci, poslanci, senátoři- ostuda českého národa!!!!!!!!!! ZASÁHNĚTE!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....nebo mají zasíhnout anarchist.é???????????????

sakra ( 13. února 2010 10:39 )

Hlavně ODS a je třeba je skutečně nevolit, protože se tam zase dostanou ti samí a když to bude někdo nový, tak ho rychle "staří" mazáci nasměrují do těch správných protilidových kolejí. Tohle není pravice, ale banda nenažraných syčáků žijící a mlaskající na úkor obyčejných občanů!!!!!!!!!

sakra ( 13. února 2010 10:35 )

Hlavně se to týká posranců za ODS. To je "elita" např. Prosek, Nečas, Tluchoř, Langer, ......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa